Ordinace odbor. lékaře - oftalmologa
Svatopluka Čecha 2, Brno

Zobrazit ostatní profily očních lékařů v okolí

Umístění: Ordinace odbor. lékaře - oftalmologa Jiný

Nedoporučuji a již nikdy nenavštívím. Sestra mi rozkapala oči, ani sestra ani doktroka mne neupozornila, že 4 hodiny budu absolutně nezpůsobilý a nic neuvidím. Neproběhlo upozornění co bude následovat ano jak dlouho to bude trvat, kdybych se po hodině, co jsem nic neviděl nezeptal. Na podnět, proč mi nic neřekli mi odvětili, ve stylu že mi to mohli říct, ale stane se. Přijel jsem autem a měl pak další práci, takže ze strany doktorky nezájem.

paní doktorku jsem navštívil v 9:00 s velkou bolestí v oku, to prohlédla a řekla, že tam nic není, ale pro jistotu si mám kapat Opthalmoseptonex.
Asi po čtyřech hodinách byla bolest o hodně větší, tak jsem jel na vyšetření do nemocnice u Sv. Anny, kde mi zjistili zánět spojivek v obou očích a nasadili na léčbu antibiotika.
Nejen, že paní doktorka nepozná zánět spojivek, ale i ta dlouhá čekací doba u ní v čekárně, kde je deset obsazených židlí a deset dalších pacientů se tísní na malé chodbě je opravdu k "nezaplacení".

asi 20let chodím k paní doktorce jsem moc spokojená sice se musí čekat , ale ted se čeká skoro u všech lékařu a na odborníka si ráda počkám

Paní doktorku znám od puberty, což je přes dvacet let. Je to neuvěřitelně poctivá, milá, vstřícná a laskavá paní, která se stará o své pacienty jako málokterý lékař. Neznám lepší očařku. Sestřička je fajn, spolu jim to jde moc dobře. Byla jsem překvapená, jak rychle a přitom s veškerým ošetřením jsem byla odbavená. To se nedá např. se svatou Annou srovnat...

Uplna spokojnost... jo a objednavanie zrejme funguje tak, ze sestricka berie karticky poistenca od tych ktori su tam, s tym ze dava prioritu objednanym.

Klimša Jaroslav: Zdravotnickou službu chápu jako celek, sestávající jak z odbornosti lékařky, tak z kvality přístupu personálu. Stejně jako když si kupujete auto, nekoukáte jen na výkon motoru, ale hodnotíte i jízdní vlastnosti.

Odbornost paní doktorky může být na 100 % špičce, ale pokud je kvalite jejího personálu na samém dně, jak pak působí celek? Jako bordel, který podráží kvality lékaře! Zaplaťpánbůh, že se dá jít i jinam.

Vynikající odbornice s lidským přístupem k pacientovi, což způsobuje časový posun objednávek dalších pacientů. Nechápu, jak někdo může hodnotit zdravotní sestru místo lékařky (viz Hodnocení AnthonyK86 z 18.2.2011).

je zde moc příjemná sestra, když jsem přišla do ordinace s nepěkným zánětem spojivek, bohužel byla doktorka nemocná, ale sestra mi hned obvolala jiné oční a zajistila mi zde vyšetření.
určitě si k pí Pliskvové převedu kartu od mé předchozí oční lékařky (protože když jsem nejprve v ten den přišla ke své bývalé oční lékařce, tak mě jejich sestra poslala domů, ať přijdu druhý den, že bude volno - přitom jsem měla žádanku od obvodního lékaře na vyšetření s akutním zhoršením zánětu).

k pani doktorce chodím již 35 let a jsem sní velice spokojen

K paní doktroce už chodím několik let. Moc mi pomohla a nevyměnila bych ji.