Ortodoncie, prakt. lékař - stomatolog
Krškova 807, Praha

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

U
Umístění: Ortodoncie, prakt. lékař - stomatolog Jiný

Chtěli bychom poděkovat paní doktorce za ošetření našeho žáka, kterého ihned přijala a s plným nasazením se mu věnovala. Moc děkujeme za lidský přístup.

O

Všechny mé děti od útlého věku pravidelně navštěvovaly paní lékařku k prevenci křivosti a rovnání zubů. Vše se zdálo být normální až na platby téměř každého pohnutí lékařky. Foto zubů provedené u bílých dveří kompaktem Canon pro účely kompletace spisu 90,-Kč, vyhotovení posudku řešení 500,-Kč.., návrh ceny fixních rovnátek cca 25 tis Kč..Nejstarší dcera měla zuby srovnané, ale po půl roce se zdálo, že špičák se křiví. Zprvu jsme byli ujištěni, že nikoliv, po další době, kdy věc byla naprosto zřejmá doktorka navrhla fixní rovnátka, další platby...jakákoliv odpovědnost za předchozí péči neexistovala. Cena vyšší jak pražský průměr. Obrátil jsem se na jiného specialistu, který vše napravil. Neplatím nic mimo rovnátek cca 8 tis. Tento specialista potvrdil, že kvalifikovanější předchozí péčí by nemuselo dojít k této recidivě. Převedl jsme okamžitě všechny mé děti k němu. Obchod se zdravím a péče o chrup zvlášť může být dobrý kšeft. Když ale platím a řádně plním všechna doporučení a léčbu, pak očekávám solidní výsledek a také jistou míru odpovědnosti za tuto péči. Výsledku ani odpovědnosti jsem se zde nedočkal.

Moje oblíbená paní doktorka. Jako malé mi dělala "uzdičku" na horních dásních, bez problémů. Pak jsem k ní začala chodit na rovnátka (fixní), nebyl jediný problém, zuby jsou srovnané do latě. Teď k ní chodím i na prevenci, něco se jí nezdálo, hned se mnou došla na rentgen, aby měla jistotu.
Její jednání i jednání sestřičky je naprosto profesionální, ale ne neosobní, i když na někoho může působit trochu přísně. Jo, a nesnáší pozdní příchody, to je pak zle :) S tím sem s ní ale za jedno. Objednání k ní je vždy naprosto bez problémů, a pokud nemůžu, není problém se přeobjednat (jednou jsem se kvůli škole přeobjednávala 2x a neřekly mi jediné křivé slovo).
Maximální spokojenost.

Musím říci, že po mně paní doktorka vždycky chtěla mnohem menší poplatky, než kdekoli u konkurence (zjišťovala jsem si to i u známých, kteří chodí s dětmi na rovnátka). Takže s tím taháním peněz nevím - zkuste se zeptat, kolik se platí jinde a porovnat, třeba se pletu. Jinak je velmi milá a manžel, který se zubaře bojí až panicky chce chodit jen k ní a tvrdí, že u ní to nebolí :-) S rovnátky mám zkušenost takovou, že dcera mi tvrdila, jak pořád rovnátka přes den nosí a já jsem se divila, že nejsou pokroky. Jenže pak jsem zjistila, že dcera bohužel nosí rovnátka maximálně hodinu za den a to je málo, musela jsem jí začít mnohem víc hlídat. Asi platí, důvěřuj, ale prověřuj, nošení rovnátek asi není nic příjemného a dětem je potřeba vysvětlit, že když to budou šidit, škodí tím jen sami sobě. Nebo je nechat ať si potom v dospělosti zaplatí pevná rovnátka...

Z

Z této paní doktorky mám rozpačité pocity. Nejdříve jsem k ní šla s dcerou, které doporučila fixní rovnátka, ale poslala nás jinam, protože prý je jí 12 a potřebuje jiného doktora. No, to už něco svědčí o schopnosti. Nyní tedy k ní chodím s druhou dcerou a dochází trochu k paradoxům. Vždy když s dcerou na kontroly chodil po měsíci manžel, vždy mu řekla, že je vše v pořádku a má se takto pokračovat v léčbě. Také nikdy nechtěla 30,- Kč. Ale světe div se, i přesto, že dcera opravdu pokračuje tak jak paní doktorka říká a nosí rovnátka pořád stejně, když k ní přijdu na kontrolu já, jako matka, vždy dostanu vynadáno, že dcera rovnátka nenosí vůbec a je to znát. A vždy musím tedy zaplatit 30,- Kč. Když mi toto jednání již přišlo zvláštní, a zeptala jsem sejak je to možné, že manželovi říká něco jiného, nedočkám se pořádné odpovědi. Tak si myslím, že z manžela má trochu obavy a netroufne si na něj a ze mne tahá peníze, jak je níže popsáno.
Takže pocit zvláštní, proto si netroufám doporučit.

Jsem naprosto spokojen, s přístupem i ošetřením.

K paní doktorce chodím už řadu let a neměnila bych. Vždy ochotná, na své práci si dává záležet.