Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Michaela V.
Dobrý den, paní doktorka je při osobním setkání velmi milá, vstřícná, nicméně jí nemůžu dát dobré hodnocení.
Odůvodnění:
Přihlásila jsem k ní mého syna kvůli velké blízkosti od našeho bydliště. Paní doktorka na první prohlídce po příchodu z porodnice přišla se zpožděním. Přitom po telefonické domluvě slíbila, že přijde o 10 min. dříve, abychom s tak malým miminkem nečekali s nemocnými detmi v čekárně. Paní doktorka nakonec dorazila 15 min. po začátku své ordinační doby, syna prohlédla, ale nezapsala ani čárku do očkovacího průkazu (dodnes tam nemáme záznam).
Na druhou prohlídku (ve 2 týdnech věku miminka) jsme se domluvily na konkrétní čas. Paní doktorka však do práce vůbec nedorazila a ani se neobtěžovala vyvěsit na dveře své ordinace, ke kterému lékaři mají její pacienti jít v době její nepřítomnosti. Co mě zarazilo: na dveřích ordinace nebyla ani její jmenovka s ordinační dobou!?! Nakonec se nás ujala paní doktorka z vedlejší ordinace a jsme velmi spokojeni.
Takže za mě: NEDOPORUČUJI kvůli nespolehlivosti.
Adrianka Rohrbachová
Naší paní doktorku máme moc rádi! Vždy dobře poradí a je hlavně milá. Syn se nebojí a odcházíme vždy s úsměvem! Paní doktorku vřele doporučuji!!! A.R
Lucie Hřebavková
Dobrý den, bohužel s paní doktorkou jsme spokojeni byli ale v posledních mesicich nedodržuje ordinační dobu a to velmi často. Tím zdržuje léčbu prohlidky i očkování. Byla jsem nucena se přihlásit a malou jinam, jelikož není k sehnání. Jinak to byla výborná doktorka. Snad se dá dohromady....
paní doktorka Bočanová je velmi milá a vstřícná vůči dětským pacientům. Je zastánkyně rozumné léčby, hlídá například, aby se dštem zbytečně nepodávala anitbiotika (pomocí přístroje umí rozlišit, která nemoc je způsobena viry a která bakteriemi a podle toho doporučit léčbu). Chodila jsem k ní od 10 do 20 let a vždy se mnou jednala jako k sobě rovnou a všechny možnosti léčby mi vysvětlila. Tento přístup není bohužel mezi českými líkaři běžný. O to víc si ho zpětně vážím.
Jsme velmi spokojeni a to dojíždíme za paní doktorkou z druhé strany Prahy :o))
Paní doktorka je velmi ochotná, vstřícná, o zdraví dětí se stará opravdu svědomitě. Vřele všem doporučuji. I sestřička je moc fajn.
Hodná, fajn ženská:-) Milý přístup. Jenom do mě za dětství neustále rvala antibiotika, někdy možná až zbytečně..ale to si člověk nevybere.
Stáňa
Nejlepší pediatr jakého znám,nic neponechá náhodě milá vlídná s dětmi to umí být dítě tak chodím jenom tam.
Martina Ježková
Pani doktorka je velice vstřícná. Kdykoli se na ní můžu s čímkoli obrátit a pokaždé vyjde vstříc. Pani doktorka je opravdu žena na svém místě. Mám tam své čtyři děti a má k nim moc hezký přístup i k nám k rodičům. Moc jí dík. Mohu jen doporučit.
Paní doktorku doporučuji
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Pediatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze