Zaměstnanecká pojišťovna Škoda
Zobrazit ostatní profily diagnostiků v okolíCeník
Hledejte v názorech
Zdenek
Chybí mi empatie a zakladni slova jako jsou: děkuji nebo prosím. Radši si příště zajedu dále. Empatie o pacientovi je celkem důležitá věc a já nemohu za to, že má sestra dovolenou...
Luděk Kosina
Já ordinaci navštěvuji hlavně jako doprovod s rodiči, ale i když došla řada na mne a potřeboval jsem vyšetřit, tak byla paní doktorka velmi příjemná, vše, co jsem potřeboval vědět mi řekla. Její přístup hodnotím velmi kladně. I sestřička se při vyvolávání pacientů vždy usmála a komunikovala.
registrace11111111111@seznam.cz
Velice nepříjemná lékařka...po odborné stránce je to v pořádku, ale ten přístup a chování jsou otřesné. Absolutně s pacienty nekomunikuje, o výsledku vyšetření neinformuje a usmát jsem jí ještě neviděla. Chodím tam více jak 6 let já i moje dvě děti a nebyla příjemná snad ani jednou. Na dítě se téměř nepodívá, neusměje, nepromluví. Ani sestra, která s ní pracuje není žádný zázrak. Jelikož celý život pracuji ve zdravotnictví, vím, že to jde i jinak. A malý úsměv nic nestojí! Po každé návštěvě u této lékařky si říkám, že to snad není v dnešní době ani možné. Má štěstí, že široko daleko nemá konkurenci, protože jinak bych tam už nikdy nešla a myslím, že bych nebyla sama.
Host
Lékařka velmi dobrá, ale měla by pacienta více informovat ústně o výsledku vyšetření. Sestra, která u ní roky pracuje je neskutečně protivná.
Výborná lékařka. Rozhodně se mi vyplatí dojíždět 30 km.
Paní doktorka je milá, vstřícná a především odborně fundovaná. Skvěle poradí a případné problémy vyřešní. Velká spokojenost.
Je to skvělá lékařka, nemůžeme si s rodinou stěžovat.