chosseedvorak
Paní MUDr. I. Zajicová je VYNIKAJÍCÍ profesionálkou na pravém místě .
Jakub K
Skvělá zubařka!!!
Rejhová
Nejlepší paní zubařka co jsem za svůj život měla spoustu zůbů mi dokázala zachránit je milá a hodně starostlivá :) u ní jsem nikdy nezažila nějakou hroznou bolest vždycky jsem ze zubařů mívala panickou hrůzu ale díky ní jsem se jich bát už přestala :)
Drahoslava Zemanová
Výborná
Fakt šikovná:)
Přestože k paní doktorce nechodíme,nejsme jejími pacienti,chtěla bych touto cestou jí velmi moc poděkovat za to,,že když si vzali dovolenou všichni zubaři o svátcích ,tak ona neodmítla spoustu pacientů,včetně mého manžela a ošetřila ho.Její emaptie k pacientům,kteří jí nejsou lhostejní,ochota a profesionalita,milá sestřička-tiše závidím pacientům,kteří k ní chodí.Takový přístup,kdyby měli všichni ve zdravotnictví,to by bylo hej.
Nejlepší stomatolog.
Velice milá a šikovná paní zubařka, vždy se snaží zub zachránit a nic neodbyde. Zub léčí a na člověka se nezlobí, i když se nedostaví v termínu.
Moje babička říkávala: "Není na světě člověk, aby se zavděčil lidem všem." To na adresu těch nespokojených. Hlavně vždy mluvte pouze za sebe a ne takovéto "Všichni to říkají". Já za sebe mohu říci, že patřím k tomu ohromnému davu spokojených pacientů. Milá, příjemná, ochotná a opravdu krásná. Od ní i ty nepříjemné zprávy znějí tak nějak lépe. Petr Melichar
Od té doby, co jsem u paní doktorky Zajícové (6 let), pokládám návštěvu zubní ordinace za příjemnou záležitost. Jsem absolutně spokojen, chválím a doporučuji.