Petr L.
Chodím k paní doktorce s celou rodinou. Je velice vstřícná, ohleduplná, milá k dětem, které k ní chodí rády. Navštěva 2krát do roka tudíž není žádný problém. Všechny mé "resty" dala do pořádku, neznám už žádnou výraznou bolest , jako dřív u jiných. Mohu jen vřele doporučit. Landsmann
vladka.pavlickova
S péči o chrup jsme velmi spokojeni,paní doktorka je pečlivá a svědomitá.Vždy usměvavá,chválíme i přístup sestřičky.Rodina Pavlíčkova
Štěpán Stehlík
K paní doktorce jsem spokojeně chodil asi čtyři roky. Na počátku mi vcelku významně opravila můj předchozím zubařem (a mnou samozřejmě také...) zanedbaný chrup a naučila mě pravidelně chodit na prohlídky každý půlrok. Nikdy mi od ní žádná plomba nevypadla, pravidlem byl lokální rentgen, než se do něčeho pustila. Před větším vrtáním vždy injekce, velmi příjemné jednání. Paní doktorku mohu jen doporučit.
Marie1944
K paní doktorce chodí celá naše rodina a je opravdu výborná.
bobajs
Jsem s paní doktorkou spokojený. Chodím k ní už delší dobu a to i svými syny. Opravila mi všechny plomby po paní doktorce ke které jsem chodil a postupně mi vypadly. Při trhání moudráků jsem skoro nevěděl že už mi ho vytrhla.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Pardubicích
Zubaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Pardubicích
Zubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Pardubicích