Ke každému klientovi přistupuji dle jeho potřeb a stavu. V neposlední řadě se zabývám i estetickou částí dentálni hygieny, jako je ordinační bělení, odstranění kuřáckých skvrn, dále skvrn od kávy, čaje nebo červeného vína.
Adresa mého působení je: 1.) Seydlerova 2451, Praha 13 - poliklinika Lípa 2.) Kartouzská 6, Praha 5, Poliklinika Kartouzská , pavilon D přízemí
Pacienti se zdravotním pojištěním a soukromý pacient (bez pojištění)
Vstupní vyšetření • 1 290 Kč
Bělení zubů • 4 000 Kč
Děti do 13 let • 690 Kč +3 Více
Kyretáž, 1 čelist • 1 580 Kč
Opakovaná návštěva / recall • 990 Kč
OZK+Airflow • 1 580 Kč
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
990 Kč
OZK+Airflow
1 580 Kč
Simona
Pani Šturmová je proste TOP :) neskutocne mila, vsetko perfektne vysvetli, poradi a hlavne prvykrat je pre mna hygiena bezbolestna. Je cool vidiet, ked niekoho praca bavi a prejavi sa to v kazdom detaile…svet potrebuje viac ludi ako ona
Marie
100% profesionalita, obrovské množství rad a největší sympaťačka v jednom! :-) Už teď se těším na další návštěvu.
M.F.
Za mě je paní doktorka nejlepší volbou ve svém oboru, zkrátka profesionální přístup. Čistění je opravdu precizní, šetrné a bezbolestné. Při práci je pacient seznámen se stavem svého chrupu a jak má nadále pečovat a čistit své zuby.
A další bonus, paní doktorka je moc milá s úsměvem na tváři.
Ivana Šturmová DiS.
Děkuji Vám za krásné hodnocení, velmi si ho vážím a přijímám jakákoli hodnocení, neboť i na Vaší spokojenosti, či nespokojenosti lze pracovat a stále se posouvat s poskytnutím služeb výše. Vaše zpětná vazba je pro mě nesmírně důležitá. Děkuji Vám za čas, který jste věnoval/a recenzí.
Malinkatá poznámečka - nejsme lékaři, jsme vyšší odborný zdravotnický personál :-) lékař nám samozřejmě lichotí, ale takto dosažené vzdělání nemáme :-)
Izabela Ráczová
Paní Ivana Šturmová mi zachránila chrup, opravdu jsem ji navštívila v poslední chvíli díky zanedbání hygieny (jelikož jsem neměla žádné problémy se zuby, dlouhodobě jsem neřešila dentální hygienu a nečistila jsem si zuby pořádně u dásní), v průběhu čtyř návštěv paní Šturmová dala dohromady dásně a zbavila mě parodontu a zubního kamene, díky její instrutáži jsem se naučila, jak v domácí péči dbát o svůj chrup, díky čemuž teď můžu mluvit s lidma bez tik-taků a žvejkaček. :-) Moc děkuji a vřele doporučuji všem!
Ivana Šturmová DiS.
Milá Izabelo, moje práce, bez Vaší snahy a péče doma, by nebyla zdaleka tak účinná, jako v naprosté spolupráci s Vámi. Jsem velmi šťastná, že moje práce vede ke spokojenému a hlavně zdravému úsměvu, který Vám tak moc sluší. ;-)
Těším se na brzskou viděnou.
A obrovské díky, za krásné hodnocení.
Hana Holanová
Po několika jiných zkušenostech, naprostý top!!! Bezbolestné, perfektní ošetření, které je na pohled znatelné. DOPORUČUJI.
D.F.
Velmi profesionální a vstřícný přístup, skvělá a odborná práce! Výborná komunikace a ochota. V průběhu ošetření byl detailní popis činnosti i cíle, ke kterému směřujeme, včetně návodu na správný postup při vlastním čištění. Ok
Mio Chadraba
Pokud nekdo hledate jemne a komplexni ošetření, mate strach z bolesti, ktery ja osobne mel, je mi radosti Vam doporucit zubni hygienu od Ivanky Šturmové. Nejen ze Vas uklidni a vse vysvětlí, ale je velmi šetrná, a jemna. Změnu a radost clovek vidi hned po prvni návštěvě. A hlavne, to.ubec neboli :)
Ivana Šturmová DiS.
Pro mne je vždy velmi důležité, jak se mí klienti cítí, i přesto v jak špatném či dobrém stavu u mne končí, nebo začínají. Je úžasné pracovat s lidmi, kteří chápou podstatu dentální hygieny a díky nim je vidět změna po několika málo dnech či týdnech. Moc děkuji za krásná hodnocení a těším se na brzskou viděnou .
Magdaléna
Neskutečně lidský a milý přístup k pacientovi. Takto bych jednou větou popsala každou návštěvu u sympatické dentální hygienistky Ivany. Profesionalita je na té nejvyšší úrovni a pokaždé jsem vždy velmi spokojená. Čistění je precizní a zároveň velmi šetrné. Kdyby byla každá návštěva u doktora tak příjemná jako zde, dveře by se nezavřely.:) Doporučuji naprosto všem.:)
Jiří
Děkuji za skvělou péči, profesionální přístup a hlavně ochotu poradit a pomoci. Jako pacient jsem hodně ocenil komunikaci, která byla až nadstandardní. A navíc dodržováním rad, jak správně provádět ústní hygienu od paní Šturmové, DiS. se každá další kontrola stala spíše pozitivním konverzováním.
Ivana Šturmová DiS.
Milý Jiří, kdyby byla každodenní setkání v ordinaci taková, jako s Vámi (s klienty, kteří opravdu chtějí změnit dosavadní přístup k dentální hygieně), bylo by vše mnohem jednodušší.Moje práce je v tomto ohledu pouhým začátkem všeho, největší podíl na úspěchu máte poté nejvíce Vy. Těším se na další návštěvu a konverzaci ;-)