Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
D.N.
Paní doktorka je skvelá. Chodila som k nej viac než 5 rokov a chodila by som stále keby sme to nemali 60 km a hlavne cez celú Prahu. Počas vyšetrenia je jemná, citlivá, všetko vysvetlí a poradí. Mala som tiež pocit, že sa o mňa zaujíma aj ako človeka. Absolvovali sme spolu 2 úspešne tehotenstva. Paní doktorka si nepýtala počas tehotenstva žiadne "balíčky", ktoré bolo treba platiť (jak som zistila, že iní pražskí gynekológovia zvyknú mať). Platila som len za zrkadlá a fotky z utz. Čo mi tiež prišlo super bolo, že sa k paní doktorke objednáva a nikdy som u nej nemusela čakať dlhšie než pol hodinu. Čo som ešte oceňovala bolo to, že všetky vyšetrenia si robila sama paní doktorka a nebolo treba nikam inam dochádzať ("veľké" ultrazvuky, apod). Aj na odbery krvi bolo možné ísť v tej istej budove. Lokalita a aj parkovanie v okolí nebol nikdy problém. Platiť sa u paní doktorky dalo asi len v hotovosti, no to mi nikdy nevadilo.
Paní doktorku budem vždy odporúčať, keď sa ma na to niekto spýta. Veľmi ďakujem za starostlivosť.
R.K.
K paní doktorce chodím od roku 2005,odporučila mi ji moje kamarádka. Díky jejímu kvalitnímu přístupu a profesionalitě mám dvě krásné ,zdravé holčičky. Jsem moc ráda i vděčná za její lidský přístup i co se týká odbornosti je skvělá!!!
MŮŽU JENOM DOPORUČIT.
Váš účet byl odstraněn
Paní doktorka i sestřička jsou velice milé, bohužel z lékařského hlediska už udělala 2 pochybení a to druhé mě málem stálo život. Takže nedoporučuji.
Rok zpátky nerozpoznala cystu na vaječníku, ačkoliv jsem si stěžovala na bolesti - neprovedla utz. Nakonec mě operovali odvesli s akutním apendixem (bolesti) a zjistili během operace, že krvácím do břicha z prasklé cysty a že se nejedná o "slepák". Toto mohla paní doktorka odhalit, kdyby udělala utz.
Po roce přicházím s podezřením na těhotenství. Dle MS jsem měla být v 9. týdnu, paní doktorka se ultrazvukem podívala do dělohy a prohlásila, že se jedná o příliš ranné těhotenství, které není vidět a poslala mě domů, že mám přijít za týden (nezkontrolovala vejcovod, vaječník, nenabrala mi krev - HCG!!!!)
Dva dny na to mě odvezli v křečích a s velkým krvácením k Apolináři - jednalo se o mimoděložní těhotenství ve vejcovodu, plod měl už 1,8 cm !!!!! Kdyby byla paní doktrka pečlivá a podívala se tím utz na vejcovod a nebo mi nabrala krev - HCG, odhalila by to včas a nemuselo to dopadnout jak to dopadlo...
Jana Marková
S paní doktorkou jsem velice spokojená. Jednu dobu mě přeřadili k jiné paní doktorce, ale moc ráda jsem se vrátila k paní Dr. Slapničkové, Takže jen doporučuji.
Stanková
Paní doktorka je ta nejlepší, se kterou jsem se setkala. Přešla jsem k ní od gynekoložky absolutně bez zájmu řešit mé problémy, konečně ona se snažila a díky různým vyšetřením na to přišly. Je úžasná, příjemná, lidská, plná pochopení. A nejen doktorka, ale i sestřička. Moc jim děkuju, že jsou.
Jsem pacientkou paní doktorky bezmála 25 let a mohu konstatovat, že jsem hodně náročná na výběr lékařů, neb zdraví má člověk jen jedno. K paní doktorce chodí už i má dcera.Plně ji důvěřuji a jinam bych nešla to mi věřte. Prostředí milé bez stresů, nikdy nemám pocit, že by mě paní doktorka odbyla. Ba naopak jsem srozumitelně seznámena s problémem popř. následnou léčbou. A to, že je paní doktorka vždy příjemná a usměvavá za to ji patří díky. A s radostí ji doporučuji všem kdo mají zájem na tzv. kvalitní lékařské péči.
jedna z nejlepších gynekologů a že jsem jich měla možnost poznat dost.
před dvaceti lety jsem prodělala částečnou amputaci děložního čípku a žádný gynekolog mi nechtěl zavést antikoncepční tělístko (danu),každý mi říkal,že na amputovaný čípek to nejde,jediná paní doktorka Slapničková mi řekla,že všechno jde,když se chce a tělísko mám.
Paní doktorka je velmi milá, příjemná, na odborné výši.
V poradně pro těhotné jsem se cítila velmi dobře, žádné vyšetření
nepovažuji za zbytečné, péče na úrovni. Ultrazvuk s partnerem byl
pohodový a bez placení. Porodní asistentka je milá, vstřícná,
dokáže poradit se vším, co mě zajímalo ohledně těhotenství.
Vřele tuto ordinaci doporučuji.
Paní doktorka je velice příjemná, ochotná a při vyšetřování jemná. Je empatická, člověk se nebojí ptát. Ona vždy ochotně vysvětlí daný problém. Paní asistentka je velice erudovaná a schopná, někdy dokonce ordinuje za paní doktorku /po telefonu/.
Jen je nutno se zmínit, že se každý rok musí platit příspěvek - sponzorský dar 500,-- Kč (důchodci jsou osvobozeni od tohoto poplatku). Každý nový pacient je na to ale upozorněn. Přesto doporučuji.
Bohužel moje zkušenost je velice špatná. Paní doktorka Slapničková nerozeznala mimoděložní těhotenství. Došlo to až k ohrožení života, ale bohužel nejen to.
Gynekologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Gynekologové s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze