Samostatná ordinace PL - stomatologa
Komenského 182, Kolín

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily zubařů v okolí

Já mám s paní doktorkou jen ty nejlepší zkušenosti. To ona mě zbavila strachu ze zubařů. Do 17-ti let jsem neměla se zuby žádné problémy. Pak jsem zubaře dlouho nenavštívila a dostala zánět od moudráků do celého patra. Byla jsem moc ráda, že mě paní doktorka vzala mezi své pacienty a problému mě rychle zbavila. Podle mě, je to ženská, co se jen tak něčeho nezalekne. Trhala mi všechny zuby moudrosti (všechny jsem měla rostlé hodně křivě, dle rentgenu hodně dlouhé kořeny)a musím říct, že všechno proběhlo rychle a v pořádku. prostě "raz, dva tři a byly venku). Před každým vrtáním se mě ptá, jestli dáme injekci - poradím se a věřím, že když řekne, že to na injekci není, tak si jí dát nenechám. nikdy jsem nelitovala jejího profesionálního názoru. pokud se o zuby člověk stará a chodí pravidelně na prohlídky, tak se pak nemusí moc bát. je jasné, že nějaké vyšetření nebo zákrok je nepříjemný, ale s paní doktorkou jsem naprosto spokojená a vřele jí doporučuji.

Trochu mě překvapily názory některých lidí na tuhle ordinaci. Rozhodně mi nepřipadá paní doktorka ani sestra arogantní, pravda je že paní doktorka je přísná a vyžaduje určitá pravidla od svých pacientů, ale to je v pořádku, jsou to přeci naše zuby, takže by mělo být v našem zájmu tato pravidla dodržovat. Já jsem spokojený a ordinaci můžu všem jen doporučit !!!

Celá rodina k paní doktorce chodí řadu let doporučil jsme ji i svým znmým a všicni naprostá spokojenost.Milá paní doktorka.Díky ni máme všichni zuby v poho a pmanželka už nemá panický strach ze zubaře.Velmi spokojen.

Na faktech mi opravdu nic arogantního nepřijde. Dnes můžu říct, že mám po téměř roce vše v pořádku. Jednalo se ale zhruba o 20 návštěv u lékaře. Myslím, že toto by se při pravidelné návštěvě zubaře stát nemělo. Ale je mi vcelku jedno, co si myslí ostatní, já jsem ráda, že mám teď kvalitního stomatologa. Jen mě mrzí, že jsem Mudr. Sklenářové důvěřovala a nezačala prověřovat dříve.

milá paní katko tato provokace je arogantní

Ano, s paní doktorkou jsem byla spokojená. Stále jsem však upozorňovala na některé zuby, které mi dělaly problém a vždy stejná odpověď, že je vše v pořádku. Jelikož jsem měla vážně pocit, že tam problém být musí, tak jsem se nechala pro jistotu vyšetřit v jiné ordinaci. A problém tam byl opravdu veliký!Málem jsem omdlela a do teď se vzpamatovávám z toho, v jakém stavu moje zuby jsou. Neustále běhám k zubaři a počítám, že to bude trvat tak minimálně půl roku než dáme vše dopořádku. Zřejmě vynaložím i mnohem větší finanční částku než kdyby se zuby opravovaly včas.Po vlastní zkušenosti tedy musím říci, že pochybuji i tom, zda Mudr. Sklenářová umí správně číst rentgen neb problémy, které vznikly nemohly opravdu vzniknout za krátkou dobu. Jen pro představu, mluvím zde tak zhruba o 7 špatných zubech, z nich některé potřebují opravdu velký zásah. Čištění kanálků, umrtvení, ATB. Ano, pokud to budete brát jako součást odtučňovací kůry, tak ano...........neb já teď opravdu hubnu, jelikož nemám ani jednu polovinu úst v pořádku.

S paní doktorkou jsem maximálně spokojená.

Nejlépe jak umí.To je vystihnuto přesně,jelikož toho asi moc neumí.Doktorka, která nepozná zánět v zubu toho opravdu asi moc neumí. A o těch lidech, ktěří dělají rukama, o těch bych se snad vůbec nevyjadřovala, protože ti jsou pro paní doktorku povlem největším. Každý má svůj názor ovšem já jsem velice šťastná, že už jsem pryč a o zuby se mi stará příjemná a hlavně kvalitní doktorka.

Jsem s touto doktorkou velmi spokojena a myslim si ze nazory proti ni jsou nedomyslene a neskusene . Clovek ktery u ní zazil aspon jeden slozitejsi zakrok vi ze svou praci dela dobre nejlepe jak jen umi.Dela jen svou praci ,a pokud si nekdo snad mysli ze se ma u zubarky mit jako v bavlnce,tak je to jen rozmazleny fracek a nikdy nepoznal jake to je pracovat rukama.

K paní doktorce chodím už několik let, a vždy jsem s ní měla velice dobré zkušenosti. Chválím i sestřičku, která má asi své důvody se chovat tak jak se chová. Možná by chtělo změnit chování i některých pacientů ....