Ordinace PL pro dospělé

Kouřimská 915, Kutná Hora

Paní doktorka je velmi chytrá ochotná vždy mi pomohla mohu doporučit...vystřídala jsem mnoho lékařů je nejlepší.Dekuji .

• Umístění: Ordinace PL pro dospělé Jiný

• A

U paní doktorky jsem sice krátce, ale po tom, co jsem vystřídala už docela dost doktorů na můj věk, tak musím říct, že jsem konečně spokojená. Sice si musíte docela počkat v čekárně, ale když se dostanete k paní doktorce do ordinace vše probíhá, tak jak by mělo - anamnéza, vyšetření, diagnóza, což v dnešní době není zcela běžné bohužel. Paní doktorka je milá, ochotná, profesionální a zatím mi vždy pomohla.

• R

!!!! dovoluji si důrazně podotknout, že paní "MUDr. IVANA Skalická" ordinuje mnoho let (řekl bych celý profední život v Kutné Hoře) prosím nepleťte si ji s lékařkou shodného příjmení !!!!!!!

• R

Milá a usměvavá paní doktorka opravdu je, což ovšem z hlediska odborné stránky nedokáže vykompenzovat to, že je schopná vám dát antibiotika čtyřikrát do roka a když je už po páte nechcete, protože máte zničenou imunitu, musí listovat v chytré knize, jelikož neví, co vám dát jiného na jakýsi zánět dýchacích cest, který nedokáže ani jednoznačně pojmenovat:-( Netvrdím, že je to úplně špatná doktorka, ale bohužel, taková je moje zkušenost.

Milá a profesionální,pečlivá. Jak ve své ordinaci, tak na pohotovosti. Vždy pacienta přivítá s úsměvem. Velmi lidský přistup, vše ochotně vysvětlí a vždy pacientovi vyjde vstříc. Pavel Celer

• B

K paní doktorce chodí celá naše rodina od samého začátku její praktické činnosti v KutnéHoře, kdy vystřídala oblíbeného lékaře I.Lisku.Jsme s ní velmi spokojeni. Je velmi pečlivá a proto se nedivíme, žer je čekárna stále plná.Přejeme paní doktorce hodně zdraví a silné nervy.Děkujeme.

• Výborná, milá, ochotná !!!!!!!!!!!!!!

• po své návštěvě na pohotovosti mohu jen a jen doporučit a chválit

• Díky za to, že existuje.

• hodná, pečlivá, nápomocná, ochotná...