Kačí H.
Nejhorší zubař ve městě. Z ordinačních hodin si nedělá starosti. Člověk si na ní buď dlouho počká a nebo se nedočká vůbec. A telefonní číslo má jen na okrasu, dovolat se nejde vůbec. Když se konečně dostanete do ordinace, dostanete kopici informací co kde kdo a proč a vrtání zubu(běžně práce na 10min) trvá i 2h. Kdo může, ať jde k někomu jinému.
Paní doktorka je velmi milá a příjemná paní ale ne jako stomatolog. Vždy jsem k zubaři chodil dobrovolně a těšil sem se na prohlídku! Postupem času mi vytrhla 2 zdravé zuby jen proto aby se mi vyrovnala řada, přičemž mi furt říkala jak mám krásnou řadu apod.
Pak se mi pustila do dalších úprav a to bylo něco!! Vytrhla mi třetí zub a uklidnila mě s tím, že už je to opravdu naposledy. Vyvrtala mi a zaplombovala 2 zuby a třetí mi chtěla brousit. Řekla mi ať na broušení přijdu zítra. Další den jsem přišel a vymluvila se, že nemá čas, ať přijdu zase zítra. Další den jsem přišel, ale opět sem byl bez zákroku s tím, že musela odjet do laborky. A takhle se mi vymlouvala celej měsíc. Došla mi trpělivost a přestoupil jsem jinam.
Pokud se budete orientovat její pracovní dobou tak přeju hodně šťěstí!! Když sem tam chodil měla každý den od 7:30 do 14:00 a ve skutečnosti chodila v 9:00 nebo v 9:30 a odcházela většinou okolo 13:00. Pacienty přitom stále krmila řečma, že má zákroky až do 19:30 a, že nemá na nic čas jak jí ta práce nebaví atd.....
Řeknu vám, asi tak před 8 roky se uměla o chrup postarat velice dobře ale v současné době patří mezi nejhorší zubaře ve městě!! Doporučuji vybrat jiného zubaře!! Pokud ale máte zuby v nejlepšim pořádku a neplánujete něaké velké zákroky tak k ní určitě jďete protože ty její věci a pomluvy ze života fakt stojí za to!!!
Doufám, že si vyberete dobře!
Zuzana B.
K paní doktorce chodím už několik let a i mé děti, jsme velmi spokojeni, měla jsem ze zubařů po špatných zkušenostech fobii, ale díky ní se už nebojím, je naprosto v pohodě a chápe bojící se pacienty, i starší syn k ní chodí celkem rád, ačkoliv dřív po jedné velmi "dobré" zkušenosti, kdy mu jedna dr. zanedbala tak zub, že mu zhnisal celý zub od kořene až po dáseň a řešila to pak bez lokálního umrtvení s držením hlavy od jiné dr., a seřvala ho ještě k tomu. Vřele doporučuji
Byl jsem spokojen