MUDr. Ivana Schönová

ordinace

Sadová 3895, Zlín

4 názory

• R

Zkušená lékařka, která mi vyléčila během 30 dní obtíže, jichž mě jiná dermatoložka nebyla schopna zbavit přes 2 roky. Má své metody, které fungují, a nevidím důvod, proč by se jich měla vzdávat.

• Umístění: ordinace

Chodím k paní doktorce zřídka, ale už mnoho let. Je ochotná, vstřícná, komunikativní, vše podrobně vysvětlí, velmi jí chválím. M.H.

Paní doktorka je moc příjemná , je to opravdu odborník , všemu rozumí a je v tomhle povolání opravdu profesionál , akorát mínus je že je starší a nezná modernější léčby a léčiva a používá "staré" nemoderní léčby které ne vždy bohužel pomůžou , jinak jsem byla vždycky spokojená :)

S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Zkušeným okem shlédla mé problémy s ekzémy, které se mi v dospělosti vrátily a hned věděla, o co jde. Předepsala mi mastičku, která mi připomíná přípravek, který jsem používala v dětství a problémy jsou pryč. :-)