Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
Aneta
Paní doktorku velice doporučuji. Velmi milá, mistr ve svém oboru. Vždy se k ní velmi ráda vracím. A sestřičky které má jsou také velmi super, vtipné, ochotné a usměvavé.. super tým
LCH
Přešla sem na doporučení mé kamarádky a vůbec nelituji.Při vstupu usměvavé sestřičky, vše vysvětlí nové pacientce. V ordinaci skvělý přístup výborné paní doktorky, mile přijetí, vše hezky vysvětlila. Mužů jen a jen doporučit.
Martina
Skvělá paní Dr. Se vším mi vždy poradila,odrodila mi dvě děti, vždy s ochotou, starostlivostí a nejlepší péči. Chodím k ní moc ráda už jen proto, že ji vždy ráda vidím a pokecáme. Má zájem o to jak se cítím a jak mi je. Dvakrát mě operovala, vždy bez komplikací. Super, doporučuji.
V. H.
Odbornost, profesionalita, úžasný přístup k pacientům. Paní doktorka mě přijala v polovině těhotenství a výborně se o mě starala. Velký dík celému týmu ve Vel. Meziříčí.
Petra H.
Naprostá spokojenost! Hodná,příjemná,usměvavá,člověk s ní nemá problém cokoliv řešit!!! Člověk na správném místě! Doporučuji!
Petruška Mikesková
..veliké díky paní doktorce za její úžasný, citlivý, chápavý a povzbuzující přístup! z té změny po mém odchodu od bývalé (velmi nepříjemné a neochotné) lékařky jsem málem dostala pozitivní šok:o)!
děkuji a z celého srdce doporučuji.
petra mikesková*
KP
Naprosto dokonalá doktorka jsem ráda, že jsem si vybrala zrovna ji. Vždy se vším bezproblému poradila vysvětlila radši i třeba zbytečně pošle na podrobnější vyšetření když se jí něco nezdá, ale hlavně že nic nezandbá. PROSTĚ PARÁDA sestřičky taky příjemné. Jsem naprosto spokojená a jinam bych nešla.
Paní doktorka je strašne hodná a má zlaté srdíčko.
Zažila jsem na příjmu v porodnici. Skvělá, milá, lidská. Perfektní. I když měla práce nad hlavu, nepřenášela to na pacientky. Naopak si ještě zavtipkovala. To oceňuji opravdu moc!
Skvělá paní doktorka, své práci rozumí a hlavně oceňuji lidský přístup - vždy milá, pozorná, ohleduplná. Jen škoda, že nemá ultrazvuk.