Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
N.M
Pani doktorka je opravdovou profesionálkou, která mi nejen pomohla, ale také mě vždy upřímně podporuje. Je velmi empatická a vnímavá k mým potřebám a emocionálním stavům. Její široké vzdělání mi dodává důvěru v kvalitu její poskytované péče.
J. R.
Paní doktorka nebyla absolutně schopná vyhodnotit vážnost situace. O mou medikaci se příliš nezajímala a nemohu říct, že mi nějak pomohla.
Škola Rollerdance
Vzhledem k tomu, že se mi dostal znalecký posudek který vyhotovila MUDr. Růžičková a vzhledem k tomu, že mé akademické vzdělání mi umožňuje zhodnotit kvalitu její práce musím sdělit, že její posudek je naprosto nedostateční a nese zásadní vady. V případě, že by mi někdo předložil bakalářskou, nebo diplomovou práci podobné kvality, okamžitě bych mu ji dal k přepracování. Je nekvalitní, ignoruje zjištěná data a není schopna je zapracovat do svých závěrů, čimž jsou její závěry vadné. Z toho důvodu je tedy logicky vadný celý znalecký posudek.
j
zničila mi život kvuli ni jsem přišla o své dítě nezastala se mě spíš mi jen přidala možná už díky ní nebudu moc mít děti nedoporučuji tuto doktorku
F.N.
S paní doktorkou mám tu nejlepší zkušenost. Považuji ji za velmi dobrého profesionála, který bere svou práci zodpovědně, záronoveň ale nedělá z komára velblouda a umí odhadnout skutečnou závažnost problému, ale stejně tak dobře upozornit na to, pokud se člověk ve svém trápení, jakkoliv silně jej prožívá už zbytečně rozplývá, či ztrácí.
Doporučila bych ji a doporučuji každému!!
Klára
Mám velmi špatnou zkušenost. Necitlivost k mojí těžké životní situaci, nepomohla, spíš přidala.
s paní doktorkou Růžičkovou mám špatné zkušenosti z doby socialismu v Motole.
Měl jsem z ní psychický blok a který jsem těžko zpracovával.Nedoporučuji.
S pani doktorkou mam velmi dobrou zkušenost,moc pomohla mému synovi a i mě.
Paní doktorka pomohla mě i mému synovi. Je to opravdový profesionál. Všem ji doporučuji. Neznám lepšího lékaře a že jsem jich prošla hodně.
Jsem s paní doktorkou velice spokojen. Je velice velice příjemná a vstřícná. Pomohla s mým problémem.
Upravit nebo spravovat profilPsychiatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Psychiatři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Psychiatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze