Pacientka
Skvělá a pečlivá zubařka. Velmi přísná, ale když jsou dodržována všechna její doporučení, je hodná a navíc sám pacient pozná rozdíl na svém chrupu.
PANÍ DOKTORKA ROUBÍČKOVÁ MI PŘED 20TI LETY ZACHRÁNILA ZUBY!!!!
NYNÍ JE MI 70 LET A STÁLE MÁM JEŠTĚ DOBRÝ VLASTNÍ CHRUP.
ZA SVŮJ ŽIVOT JSEM POZNAL NĚKOLIK ZUBAŘŮ, ALE PANÍ DR.ROUBÍČKOVÁ
JE SKUTEČNĚ NEJLEPŠÍ!
HLAVNĚ AŤ NÁM JEŠTĚ DLOUHO VYDRŽÍ!!!
PANÍ DOKTORKO PŘEJI VÁM STÁLÉ A PEVNÉ ZDRAVÍ
VÁŠ VELMI SPOKOJENÝ PACIENT
FRANTIŠEK KULHAVÝ
Přísná ale vynikající ve všech ohledech.
~
JE PRAVDA, ZE PANI ROUBICKOVA JE VELMI NALADOVA, ALE JA BYCH JI NEMENILA ! ! ! NEMAM STRACH K NI CHODIT, I KDYZ JSEM SI TAKE MUSELA NEDAVNO VYPOSLECHNOUT JEJI ZROVNA NE MOC LICHOTIVA SLOVA , ALE TO ZALEZI MYSLIM SI NA NAS, JAK PECUJEME O SVUJ CHRUP. PANI ROUBICKOVA, PREJI VAM HODNE SIL, ABY JSTE TO S NAMI JESTE DOST DLOUHO VYDRZELA. ! ! !
Uhlířová
K této paní doktorce chodím již od svého dětství a jsem velice spokojená.Někomu se může zdát její přístup tvrdý,dokáže člověku vynadat bez ohledu na věk,ale vše je pro dobro věci.Pokud člověk dodržuje její doporučení,pochvalou nešetří.Pokud ale člověk zaotálí a na své zuby na chvíli opomene,co se týče péče v rozsahu jejího doporučení,při prohlídce vše pozná a dokáže houknout.Ti méně zvyklí toto mohou špatně nést.Mojí mamce držely plomby jen od ní,od nikoho jiného nevydržely déle,než pár měsíců.Má velice individuální přístup.Mohu jen doporučit a jsem za ní moc ráda.Jen se děsím chvíle,až půjde do důchodu(což nebude sice hned,ale....),tak pro mne nasadila hooodně vysokou laťku při výběru jiného zubaře.Přeji jí hodně štěstí do dalších let:-)
Spokojená pacientka
Nejlepší zubařka, kterou jsem doposud navštívila. Dříve jsem navštěvovala jiného zubaře, přišlo mi, že se mi dostatečně jako pacientovi nevěnuje, tudíž jsem přešla. Paní zubařka mi udělala celkové vyšetření zubů a našla mi spoustu skrytých kazů, o kterých jsem já ani můj předešlý lékař neměli tušení. Perfektně vysvětlí, jak se o své zuby starat, správnou techniku čištění, používání mezizubních kartáčků a pod. Má ke každému velice osobitý přístup a věnuje se svým pacientům naplno! A její , miláčku´to vždycky zvedne náladu! :-)