Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíNa teto adrese lékař přijímá pacienty na pojišťovnu
Revírní bratrská pokladna, zdravotní pojišťovna
Zobrazit ostatní profily endokrinologů v okolíCeník
Lucie
Paní doktorka je jediný lékař, se kterým jsem se za svých skoro 50let setkala, který je příjemný, lidský, snaží se pomoci a vždy hledá řešení, radu či pomoc. Ráda bych jí tímto poděkovala za mě, mé děti i všechny pacienty, kterým pomáhá. Děkujeme.
Jediná lékařka, kde nemám pocit, že jsem na obtíž jako u všech ostatních, kteří by se měli stydět....
Alan Holiš
Naše zkušenost je hrozná. Paní doktorka zaspala dobu, věci které jsou v léčení diabetu dnes běžné ona nechce řešit a odmítá se o nich bavit. empatie k pacientovi 0. Nehledá řešení. Nutí pacienta k horší varinatě léčby, jnom proto že je pro ni jednodušší. Obloukem se jí vyhněte.
hutki
Tímto chci poděkovat paní doktorce Ivaně Röschlové , protože je vynikající jako odborník a člověk. Vyposlechne ,poradí. a čekací doba není dlouhá a pokud je, vím že se věnuje pacientovi ,který pomoc potřebuje. . Libuše Z.
Tonička B.
úžasná paní doktorka, starala se o mě už od malička. Naprostá spokojenost. Vše vysvětlí. Sice s čekací dobou je to horší, ale já si sebou vždy vezmu knihu.