MUDr. Ivana Rakovičová

AMEDEANA, s.r.o.
Sídliště 31/1100, Praha

Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolí

Umístění: AMEDEANA, s.r.o. • Jiný

Úžasná doktorka. Klidná. Všechno vysvětlí. Po objednání nesedím hodinu v čekárně jako u jinýho lékařů. Chodím k ní roky. I sestřička úžasná. Chodíme k ní celá rodina. Naprosto doporučuju.

Umístění: AMEDEANA, s.r.o. • Jiný

Bohuzel ma spokojenost byla pouze v pripade prijeti,jako noveho pacienta.Pak uz jen obava z dalsi navstevy.Nejsem vzorove pravidelne dochazejici pacient,priznavam.Ale chovani p.doktorky je neadekvatni,zvysovani hlasu,komunikace a rev za zavrenymi dvermi,pripadate si v temer 50ti jako maly ,,fracek",nechapu a jeste jsem nic podobneho nezazila.Vse podepisuji,protoze mi bylo sdeleno,ze bude mit problem.ona,pokud nebudu chodit na pravidelne kontroly.Budu a rada,ale s jinym pristupem.Nezpochybnuji to ,ze je lekarkou s nekolikaletou praxi,ale kor v dnesni dobe, je treba jiny pristup k pacientum.Zmenim ihned lekare.

T
Umístění: AMEDEANA, s.r.o. • Jiný

Dnes jsem byla u paní doktorky s podezřením na potrat v 5. týdnu těhotenství, nebo jestli mám nějaké trvalé následky Tento týden je vyhlášen zákaz vycházení kvůli koróna viru. Nicméně jsem byla objednaná a počítala jsem s návštěvou. Když jsem dorazila. Paní doktorka na mě začala hystericky řvát jestli jsem nečetla ceduli a ze jestli nejsem akutní případ ať jdu okamžitě pryč. Ještě mi začala vztekle ukazovat telefon, že mi dvakrát volala. Nicméně já nemám žádný zmeškaný hovor, ani esemesku. V mém stavu jsem byla schopna pouze odejít a říct, že si najdu jinou doktorku. Na to doktorka jenom téhle rameny a řekla ze ji je to jedno.
Když to shrnu: Absolutně neprofesionální, nelidskými přístup, hysterie, neochota

Umístění: Ordinace

Po velké nespokojenosti s jinými gynekology jsem skončila u paní doktorky Rakovičové. Je výborná, milá, šetrná. Vše důkladně prohovoří, nemá předsudky vůči mým návrhům, repsektuje má přání (nechci hormonální antikoncepci např., což byl u jiného lékaře problém) a snaží se najít individualizované řešení.

Umístění: Ordinace

Pani doktorka ma profesionalni a milu pristup, nzni jsem tehotna a mam utz na kazde navsteve, coz rozhodne neni standard. Kdykoliv zavolam, dostanu radu nebo doporuceni,at co nejdriv zajedu na kontrolu, nikdy jsem necekala,vzdy me vezme do 2. dne a v cekarne jsem necekala nikdy dele nez 5 minut.

Umístění: Ordinace • Prevence

Já jsem maximálně spokojená, včas mi díky stěrům zjistila onkologický problém v počátečním stadiu. Paní doktorce děkuji za trpělivost - nejsem předpisový pacient ;-)

R

Jsem u paní doktorky už 5 let a vždy mi pomohla s jakýmkoliv problémem, pokaždé jsem velmi spokojená. Neznám lepší gynekoložku

K paní doktorce jsem chodila od patnácti let. Od 21 let jsem trpěla bolestí břicha, ale paní doktorka mi několik let tvrdila, že neshledává nic špatného a že jsem zcela v pořádku. Asi po čtyřech letech těchto závěrů jsem se objednala k jiné gynekoložce. Ta vyvalila oči a okamžitě mě poslala na operaci. Její diagnózu potvrdil i vyšetřující lékař a následně operatér z podolské nemocnice. Teď jsem již téměř rok po operaci a problémy nemám.
Když jsem měla jakékoli dotazy týkající se antikoncepce, byly okamžitě smeteny ze stolu, s tím, že je to vynikající a jak píše už někdo výše, lepší než potrat.
Všem, kdo chtějí mít v budoucnu děti, bych poradila, ať si najdou jiného gynekologa.

R

Dobrý den,já jsem také s paní doktorkou velice spokojená.Před deseti lety jsem se odstěhovala na Orlík a dodnes dojíždím k pí doktorce na prohlídky.Zde nemají v okolí gynekologové moc dobrou pověst.Jak se říká,každému se člověk nezavděčí,jeden lékaře chválí,ale druhý není spokojen,já spokojená jsem.Růža

K paní doktorce chodím již desátým rokem a jsem s ní velice spokojená.Nikdy jsem dlouho nečekala ani v čekárně u mě nebyl nikdy sebemenší problém.