MUDr. Ivana Poláková

Pediatr Více

Frýdek-Místek 2 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost
č.d. 1, Lučina

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost Jiný

Předepsání antibiotik zbytečně. Nevhodný přístup k dítěti. Špatná komunikace ordinace. Velký problém s dovoláním.

Z
Umístění: Praktický lékař pro děti a dorost

Paní doktorka je dobrá a hodná.Pokazde máme problém hned se na to podívat a zkontroluje,i když je to malá věc,se kterou chodím za ní.Nevymenila bych doktorku.

G

Paní doktorka je moc milá a pečlivá. Takových dětských lékařů by mělo být více.

Tato paní doktorka je v pořádku do té doby než začnete být vážně nemocní.Opakovaně odmítla mému dítěti napsat recept na životně důležité léky,byla arogantní,nepříjemná.Tuto doktorku už nikdy více !!!

Já jsem se svými dětmi přešla právě na doporučení své známé k p.doktorce Polákové a měla jsem to udělat již dávno,s takovým milým přístupem jsem se ještě nesetkala,mám dost nemocné děti a co jsme u p.doktorky,tak jsem se synem zvládla např. zánět průdušek bez antibiotik,u předešlého lékaře to byly antibitoika ihned bez pořádného poslechu,vše si p.doktorka pečlivě uváží,udělá výtěry,odběry než nasadí právě případná antibiotika,přístup její sestřičky je užasný,vždy ochotná a usměvavá,ikdyž čekárna je přeplněná,takže já hodnotím p.doktorku naprosto maximálně pozitívně a všem dětem a jejím rodičům jí doporučuji!!!

E

Paní doktorka je vždy ochotná vysvětlit jakou léčbu určila a proč. Čeho si nejvíc vážím, je přístup k antibiotikům, které nasazuje až v krajní mezi, kdy je to nutné. Paní doktorka má moc ráda děti, umí to s nimi a je na ně moc milá. Sestřička je moc ochotná, milá a snaží se vždy všem vyhovět. Pomáhá maminkám když jdou jen pro potrvzení, recept či radu. Chápu, že je v čekárně tolik lidí, protože tam kde jich hodně není asi v ordinaci nikdo dobrý neordinuje!!!

S prací paní doktorky jsem byla vždy spokojená. Odborním je myslím velmi dobrý, i když tak milé a příjemně na mě jako na jiné maminky co zde píšou nepůsobila. Spíš byla strohá a odměřená. Velmi nepříjemná je ale stále přeplněná čekárna a to i v případě, že jdete pouze na očkování, na které jste objednaní na určitou hodinu. Což jako pracující maminka považuji a veliké minus. Navíc v čekárně a často i v ordinaci jsou i pacienti MUDr. Poláka. Dle mého nazoru se jedná o špatnou organizaci sestry, která si nedokáže objednat pacienty a potřebným časovým odstupem. Chápu, že chce vyhovět co největšímu počtu pacietů, ale myslím, že pro mnohé se jedná o velmi stresující situaci, zvláště s nemocnými dětmi. A to nemluvím o tom, že mezi zdravými dětmi co jdou na očkování jsou i nemocné děti. Nepsala bych to, ale vím, že jinde to funguje a čekací doba je minimální.

Paní doktorka je příjemná a velice dobrá.

Naše holčička se narodila předčasně v 7. měsíci. Byli jsme ze všeho velice vystrašení, navštěvovali jsme často paní doktorku, i když se jednalo o rýmu, či jiné, pro mě už banální problémy u miminek.
Paní doktorka je úžasná a vždy nám velice pomohla, či poradila.
Velice moc Vám děkujeme, paní Dr. Poláková. Niki, už je šikovná!!! Nashledanou, P.B.

je velmi příjemná jak k dětem, tak k rodičům. A dle mého úsudku i kvalitní lékař