MUDr. Ivana Pluschková

Praktický lékař Více

Vesalius s.r.o., dia, PL pro dospělé
Zámecká 195, Velké Hoštice, Opava

Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolí

Číslo ověřené
Umístění: Vesalius s.r.o., dia, PL pro dospělé...Více • Jiný Méně

Pani doktorka je velmi mila,hodna,ochotná. Vse s vami konzultuje. Sestricky jsou take skvele.

T
Číslo ověřené
Umístění: Vesalius s.r.o., dia, PL pro dospělé...Více • Jiný Méně

Jednoduchý systém objednání se přes internet. Paní doktorka mi moc pomohla a poradila. Je vždy velmi milá a ochotná. Stejně tak i sestřičky.

Vyborna, ochotna a velmi mila pani doktorka a ma taky velmi dobrou sestricku Misu. Pacient Bohac alias Hruska

G

Jsem u paní doktorky teprve chvíli, ale svojim jednáním a přístupem mě ohromila. Jak jsem u ni byla poprvé, připadala jsem si jak Alenka v říši divů. Tak hodnou doktorku jsem v životě nepoznala. Když jsem přišla bez nahlášení, tak je pravda, ze jsem čekala asi 3 hodiny, ale jakmile ráno zavolate sestřičce, tak vám řekne v kolik mate přijít a jdete okamžitě na řadu. Jak paní doktorka, tak i sestřička jsou úžasné a to nemluvě o jejich práci a kvalitnímu postupu.

Velmi skvělá paní doktorka. Je velmi lidská a snaží se skutečně pomoct zjistit problém a poradit.Vždy pečlivě vyšetří a odešle starostlivě a ochotně i na další vyšetření.Opravdu nejlepší paní doktorka jakou znám.Můžu vřele doporučit!

...

R

Souhlasím s názorem, že je ochotná a velmi vstřícná, ale na druhou stranu opravdu velmi pomalá

Jedná se o bezpochyby nejpomalejší doktorku, kterou jsem poznal. Jestli vám však nevadí strávit dvě a půl hodiny v řadě čítající šest lidí, pak se vám zalíbí, jak si s vámi hezky povídá.

N

příjemná, ochotná, velmi pěkný přístup sestry i lékařky

Velmi dobrá lékařka.