Nádražní 663, Modřice
Zobrazit ostatní profily psychiatrů v okolíCeník
S.
Pani doktorka je muj ANDEL!
Jsem jeji pacientkou 5 let a jsem nesmirne vdecna, ze se stala soucasti meho zivota, nasi rodiny.
V kazde zivotni situaci je mou velkou oporou a medikaci mam skvele nastavenou.
Nikdy jsem se u ni nesetkala s negativni naladou, dokaze naslouchat, pomoci, vysvetlit, pohladit na dusi!
Diky ni funguji a mam usmev na tvari
Vsem bych prala, abyste meli tu cest byt v jeji peci. Svoji praci bere vazne, ale s lidskym velkym srdcem.
M. L.
Tak empatického lékaře, který vše podrobně vysvětlí a nikdy vás neodbude, aby člověk pohledal. Přála bych si, aby všichni lékaři byli aspoň z poloviny takoví jako paní doktorka. Jsem moc vděčná, že k ní můžu chodit.
Hanka a Tomáš L.
K paní doktorce chodím už pár let, poprvé jsem k ní přišla,když jsme s manželem přišli o miminko. Páni doktorka zvolila správnou diagnózu a nasadila účinnou léčbu. Můj život mi však uštědřil další velmi těžké životní zkoušky co člověk kolikrát nestihne ani za celý život a jen díky paní doktorce jsem to zvládla. Poslední zkouškou byla vážná nemoc co mě postihla a paní doktorka pomohla v té době i mému muži správnou léčbou. Kromě toho,že je vynikající lékařka je i úžasný člověk,co vás nikdy nesoudí,vždy vás ochotně vyslechne a poradí. Je milá, empatická se srdcem na správném místě. Divím se,že jsem teprve druhý hodnotící pacient,protože vím,že paní doktorka je chudák pořád v práci pro pacienty,natolik je své práci oddaná a je vidět,že to bere jako své poslání. Takže přidávám své 1000%kladne hodnocení, protože paní doktorka je anděl . Děkujeme Vám s manželem za vše
Irena S.
Vynikajici doktorka!! Vysetreni dela velmi podrobne, ma velky zajem pomoci pacientovi a vse pekne vysvetli. Po zkusenosti s predchozim psychiatrem mohu porovnat a urcite doporucit :-)