Jan Dobis
Paní doktorka je skvělá. Příjemná, vysvětlí, co je třeba, zaléčí, ordinace funguje parádně, komunikace, objednání termíny bez problémů.
Velký palec nahoru a paní doktorce veliké poděkování.
Zdeňka Jankovičová
K paní doktorce chodí celá naše rodina, včetně syna, kterému je nyní 9 let a má opravdu velký strach ze zubařského křesla, což ale vychází z jeho povahy. Udržet ho na něm si vyžádá neuvěřitelnou sílu a trpělivost nejen paní doktorky, ale i sestřičky. S péčí, přístupem i odbornou péčí jsme všichni spokojeni natolik, že k ní dojíždíme až z Berouna, kam jsme se před lety přestěhovali.
Petra
Chodím k paní doktorce již 10 let a za tu dobu, můžu říct, že jsem nepoznala lepšího zubaře. Měla jsem před lety velké problémy se zuby a minulá zubařka mi zničila spousty zubů, paní doktorka dala vše do pořádku a dnes nemám žádné potíže. Má vstřícný přístup a pracuje opravdu profesionálně, nic rozhodně nezanedbá. Za touhle zubařkou budu jezdit i když se odstěhuju, dobrých lékařů je potřeba se držet.
Jurij Kuzmenko
Šikovná,pečliva,přijemna
Pani doktorka je velice neprijemna, ale svoji prace dela zodpovedne.
Bila plomba u ni stoji 800 Kc, coz podle me je docela dost.
P.H. nejšikovnější pani zubařka, co znám.
Nejlepší zubař, jakého jsem kdy viděl. A že jsem viděl dost špatných... Narozdíl od těch je tohle profesionalka.
Moc chválím, šikovná, ochotná. Navíc má paní doktorka trpělivost i s takovým po*erou jako jsem já.
Šikovná paní doktorka, perfektně si organizuje pacienty, nečeká se u ní. Na děti je trpělivá a má k nim výborný vztah. Sestřička je milá a příjemná taktéž. Doporučuji. Jsme velice spokojeni.
Velmi dobrý přístup a profesní práce.doporučuji
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze