Zobrazit ostatní profily urologů v okolíCeník
...
Paní doktorka je sice velice příjemná a myslím, že ve své profesi odbornice, ale chování sestry naprosto kazí celou ordinaci. Kolikrát se přes ní ani nedá dostat při problémech k paní doktorce, na všechno Vám akorát odsekne. Ač je mi to líto, kvůli ní zvažuji výměnu doktora.
Hrubý
Lékařka asi dobrá, dobrý přístup k pacientům, ale nezvládnuté objednávání. Rozhoduje sestra koho objednat, koho ne a za jakých podmínek - dost neseriózní. Přitom obrátit se na sestru a mít dotaz, nedoporučuji - arogantní. Hledám jiného lékaře.
Vážená paní doktorko! Před několika lety(2-3) jsem byl Vámi preventivně ošetřován,aniž bych měl problémy s prostatou. Na další vyšetření jsem byl pozván někdy v září 08. Tam jsem se dostavil opakovaně,ale pro tak nedůstojné prostředí,kdy pacienti a zájemci stáli až na schodišti,jsem Váši ambulanci opakovaně opustil.Něco podobného znám z vojny v 60.letech.Rád bych se nechal zase vyšetřit,ale nevím co pro to udělat. I telefonické objednání nešlo realizovat,protože když byl zvednut tel.byl okamžitě položen. Vzhledem k Vašim zkušenostem Vás prosím o radu,co dál činit.(mimo jiné myslím,že jste léčila mého tchána MUDr Jirkala J. toho času již neboštíka. Vojta Schreiber
Paní doktorka je skvělá. Je odbornicí na svém místě. Má výborné znalosti a stále se vzdělává. Má přehled o nových léčebných procesech, zná nové léky, umí naslouchat pacientům. Člověk nemá ostych jí svěřit svém zdravotní problémy.
Jediný problém vidím v sestřičce, která je velice náladová a přenáší to do své práce. Jednou se otevřenou dveře a usmívá se (zase často to není) a podruhé se mračí (to je častěji). Nejraději by sama léčila a rozhodovala, čiší z ní nadřazenost. Škoda, protože paní doktorka by si zasloužila lepší přístup sestry k pacientům.
super doktorka,jen ta sestra j
Paní doktorka má velmi lidský a profesionální přístup.Jsem s ní nadmíru spokojená.Všem doporučuji.
Jen by měla změnit sestřičku,která jí svým způsobem kazí reputaci.Sestra je nepříjemná a náladová.Trochu víc lidskosti a vřelého přístupu!!!!!!!
Lily
Nedoporučuji. Měla jsem problém, který jsem musela říci sestře mezi dveřmi, takže vše slyšeli všichni lidi v čekárně, bylo to pro mě dosti trapné. Pak mi sestra udělala cévkování a za týden jsem měla přijít pro výsledky rozboru moči. Doktorku jsem ani neviděla a sestra mi po týdnu předala jen recept s antibiotiky, na které už jsem rezistentní, ale když se s Vámi nikdo nebaví a nemáte možnost promluvit s doktorem, je to těžké. Takže jsem tam zůstala stát, neměla jsem slov, odešla jsem, recept vyhodila a našla si jiný způsob léčby mého problému.
RA
K paní doktorce chodím již léta. Je velmi příjemná a hlavně důsledná. Jde za problémem, něž je vyřešen. Nenechá se odradit hodnocením ostatních doktorů a trvá na dalším vyšetření. Můžu jedině doporučit.
šedesátnice s inkont.
Paní doktorka umí naslouchat pacientům a srozumitelně vysvětlit všechny problémy, takže pacient brzy překoná ostych. Je velmi taktní, lidská a pomoc hledá pečlivě a systematicky.
littlec
Pozorná a důsledná, jde za problémem systematicky.
Matěj Fink
příjemné vystupování,jak doktorka, tak hlavně sestřička,veliký odborník,všem vřele doporučuji,