Praktický lékař pro děti a dorost
Jiráskova 667, Chotěboř

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Paní doktorka je opravdu skvělá... Chodila jsem k ní jako dítě a i po letech na ní moc ráda vzpomínám. Jsem zdravotní sestra a můžu říct po zkušenostech s mnoha lékaři z praxe, že co se týče odbornosti, lidského přístupu a pečlivosti, je paní doktorka naprostá jednička!!!

Paní doktorka je vynikající lékařka, starostlivá, ochotná, pečlivá. Rozhodně nic nezanedbá. Její přístup je opravdu jak z dob "rodinných lékařů". Není problém se na ni kdykoliv obrátit i mimo ordinační hodiny. Konzultace mimo povinných očkování je samozřejmostí. Mnohdy se na ni obracím i s věcmi, které nepřímo souvisí se zdravotním stavem mých dětí. Jsem ji velice vděčná za její názor, který mi často velice pomohl. Nesmíme opomenout i sestřičku Renatu Ouřadovou, která doplňuje svým příjemným přístupem a ochotou tuto ordinaci. Ráda paní doktorku svým známým, kteří očekávájí své potomky doporučím. Paní doktorce moc děkuji.

Paní doktorka je nejen výborná lékařka,ale je i vlice milá a ochotná.Chodila jsem k ní už jako malá a proto ji navštěvuji i se svojí dcerou a jsme velice spokojeni.A i sestřička je moc fajn.

N

Paní doktorka Novotná je velmi,ale opravdu velmi výborná lékařka. Na přístupu jejím,ale i sestřičky není co vytknout. Pečlivé,hodné,svědomité. Jsem šťastná,že můj syn má takového pediatra.V našem městě nemá konkurenci. Všem maminkám bych "naší" paní doktorku vřele doporučila.

Je výborná,pečlivá,není co dodat.

Ž

Výborná paní doktorka!!!!!!Chodíme k ní už 13 let a jsme velice spokojeni.Za ty roky jsem se nesetkala s lepší dětskou doktorkou.

Paní doktorka Novotná je výborný pediatr, odborník na něhož je spolehnutí i ve velmi vážných případech. Její zodpovědný, pečlivý a starostlivý přístup je pro mne to, co potřebuji pokud mají moje děti zdravotní potíže. Je možné konzultovat s ní zdravotní stav
děti i mimo pracovní dobu, což je obzvláště v dnešní době neocenitelné.
Stejně tak milá, vstřícná sestřička. Vřele doporučuji její péči.

Docela jsem spokojená ošetří děti i mimo ordinační hodiny

paní doktorka je pečlivá,příjemná,nic nezanedbá,dobře poradí ohledně nepovinného očkování a její přístup k dětem je úžasný!Velmi ochotná je i její sestřička.

Nejlepší lékařka, která zde v našem malém městečku je! Starostlivá, ochotná, pečlivá - dělá vše nejlepší, proto aby děti byli zdavé.