Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Michaela A.
K paní doktorce chodím s dětmi 15 let a žádnou jinou bych nechtěla. Obě děti měly zdravotní komplikace, takže neléčila pouze klasické rýmičky a je opravdu odborník na svém místě. Nesnaží se dítě dopovat léky na první dobrou jako v nemocnici. Konzultuje, diskutuje, vysvětlí, povzbudí a její přístup k léčbě i očkování je lidský a přátelský. Je milá a ochotná i po telefonu!!! Sestřička u paní doktory je skvělým doplněním milé atmosféry, která u nich v orginaci panuje. Moje noční můra je, že půjde paní doktorka do důchodu. Přeji jí i nám hodně zdraví ať je tu s námi ještě dlouho!
Jitka C.
Paní doktorka Němečková je nejlepší dětskou lékařkou, jako znám. Léčila mě a teď již sedm let léčí i mého syna. Žijeme sice v Německu, ale za její péčí si ráda zajedu i těch 500km, a to i v akutních případech. S lékaři v DE nejsem spokojená, to jsou řezníci a ne doktoři. Je milá, vstřícná, velmi zkušená.
Syn jako astmatik vyžaduje přístup zkušeného pediatra, a tím paní doktorka rozhodně je. Nikdy nebyl problém posunout termín očkování, když jsem si nebyla jistá jeho vhodností v danou chvíli. Na všem se s ní dá domluvit a já si její služby velmi vážím. Doufám, že nepůjde do důchodu dříve než syn dospěje.
klihostezka
Výborná paní doktorka. Sice je zastáncem klasické medicíny, ale provádí ji dobře, má ráda děti a stejně tak sestřička. Starší dcera se k ní vždy velmi těšila - když byla malá, byly prohlídky i očkování (!) vlastně skoro za odměnu :-) Chodí k ní obě mé děti a nikdy nebyly stresované či nespokojené, stejně tak já. MUDr. Němečkovou i její sestřičku mohu jenom pochválit a doporučit.
Hlinková
K paní doktorce jsem chodila též jako dítě, mám na ní krásné vzpomínky. Nikdy jsem nebyla vážně nemocná a její přístup byl fajn. Chci k ní přihlásit své zatím nenarozené dítě. Je pořád lékařkou na svém místě a že z každého prdíku nedělá nemoc na kterou se umírá mi tak nějak vyhovuje a pro výchovu mých dětí také. Nechci z nich mít simulanty. A hezky se stará o spisy. Nějak jsem se zapomněla přehlásit jinam a ještě ve svých 22 letech jsem u ní našla svoji kartu. A nějaký ten drb o jiné mamince jí odpustím. Většinou jí neznám a pouštím to hned z hlavy. Dělá to ostatně dost lékařů, jen o tom nevíme.
M.M.
Chodíme k p.dr od narození syna a vždy je milá, precizní a příjemná. I sestřička moc fajn, doporučuji!
mladý otec
Paní Němečková je skutečně žena na svém místě. Profesionální přístup i její zkušenosti jen umocňují její přátelský vztah k rodičům i dětem, K paní doktorce chodím se svým malým synem již třetí rok a pokaždé se těšíme na návštěvu u ní. VŘELE DOPORUČUJEME. Miroslav a Josífek.
K paní doktorce Němečkové jsem chodila sama jako dítě až do dospělosti, nikdy nic nezanedbala, rozhodně nedopovala antibiotiky zbytečně. Vše se léčilo napoprvé. Chystám se k ní chodit i se svým dítětem, které se za chvíli narodí. Je pravda, že je zastáncem klasické medicíny, pokud má někdo zájem o alternativy, ať si chodí jinam. Je to přeci otázka volby. Já bych určitě neměnila.
Je to pár let, moje děti měly přidělenou jistou MUDr. Němečkovou a i na stejné adrese - poliklinika v Masarykové ulici v Liberci. Doktorka Němečková byla pěkná mladá blondýna. Dostala se ke mně informace, že při setkání s bývalými spolužáky tato MUDr. Němečková vypravuje o svých pacientech a jejich rodičích. Ten, kdo mi tyto informace poskytl, je poskytl i s tím, k jaké věci to bylo, tedy souhlasilo s ošetřováním u doktorky. Je to drsné, nemorální, nehodné titulu MUDr.!
Předpokládám, že nejsou na poliklinice 2 MUDr. Němečkové, takže hodnotím!
Nejlepší lékař kterého jsem poznal.
S paní doktorkou nejsem spokojená. Kdykoli jsem k ní přišla se synem (3 roky), byla nepříjemná a měla jsem pocit, že obtěžuji.
Naštěstí je jen zastupující lékařkou naší paní doktorky J. Mindžákové a nemusím s ní být v kontaktu častěji.
Neumannová