Odborná ORL ambulance
Blanenská 982, Kuřim

Zobrazit ostatní profily otorinolaryngologů v okolí

O
Umístění: Odborná ORL ambulance Jiný

Děkuji paní doktorce Navrátilové za její lidský a velmi profesionální přístup. Také její sestřička je výborná, ošetřily mě mimo objednání, vše vysvětlují a doporučují další postup, hned se jednomu uleví z jeho potíží ...

Umístění: Odborná ORL ambulance Jiný

Paní doktorka opravdu ví co dělá a je velice empatická. Umí to s dětmi a snaží se všem pomoct. Velkou výhodou je i nový objednací systém, který zaručuje krátké čekání místo 2 hodin, jak tomu bylo dřív. Jedinou nevýhodou jsou prostory ordinace, které jsou už postarší.

Umístění: Odborná ORL ambulance Atypická streptokoková angina

Paní doktorka je velmi vstřícná,pečlivá i milá a umí to skvěle s dětmi.V kombinaci se stejně milou a příjemnou sestřičkou je to top.Vše nam bylo vždy vysvětleno,dobře postaráno.Snad již naše návštěva nebude nutná,ale pokud ano,paní doktorka je jasnou volbou.Víc takových doktorů i sestřiček.

T

Nedoporučuji. Nelze se běžně objednat a čekáním strávíte klidně celý den. Objednat se lze pouze na audiogram, ale ani tak vás nevezmou včas a když po hodině čekání odejdete, protože musíte do školy nebo do práce, tak si následně vyslyšíte kritiku. Navíc velmi neprofesionální přístup a nulová intimita. Vyšetřovaný pacient je v ordinaci současně s jiným pacientem. Když do ordinace telefonujete, slyšíte detaily rozhovoru lékařky s právě přítomným pacientem, asi špatně nastavený telefon... Stejně tak slyšíte hovor lékařky s telefonujícím pacientem, pokud zrovna sedíte v ordinaci.

maximální spokojenost. Paní doktorka i sestřička jsou ochotné vysvětlit, mají velkou trpělivost s dětmi, skvělý přístup, děti vůbec nebyly ve stresu.

Po třetí návštěvě jsem pevně rozhodnouta do ordinace této osoby již nikdy nevkrocit ani kdyby šlo o život! Nejenže paní "doktorka" huláká tak, že vaši diagnózu si vyslechne nejen celá čekárna, ale i vrátný o dvě patra níž. Nejenže i prostá prohlídka nosu je bolestivá, že si nejste jisti zda jste na prohlídce či plastice přepážky. Nejenže na jakékoli sofistikovanější vyšetření nad rámec špejle v krku jste objednaní až za další tři týdny do Brna. Ale především to vše je provázeno tak neneskutečně arogantním a lhostejným přístupem, že se nechce ani věřit že někdo takový se rozhodl pro poslání pomáhat lidem. Styďte se, paní doktorko!

v podstatě nezájem hledat příčinu potíží, po asi dvou hodinách v čekárně jsem se za 5 minut dozvěděl ,že mám nosní dutiny v pořádku a že bych si mohl v nemocnici dojednat operaci, aby mi se mi žilo lépe ,co by se vlastně operovalo jsem již nestačil vyzvědět, vše zjistila pouze z rentgenu,ordinace jinak bez vybavení.
Asi průměrná spíše vesnická lékařka ,ale slušná.

Po dlouhém čekání v čekárně mě paní doktorka vyhodila s tím, že nebude brát nové pacienty. Když jsem se jí zeptala, proč je tak těžké mě ošetřit, když do konce ordinačních hodin zbývá 30 minut, tak mi odpověděla, že musí odejít dřív a že nemá čas mě zaregistrovat. Absolutně se nezajímala o můj zdravotní stav, který byl dost kritický. (Mimochodem, díky bohu, není jedinou doktorkou v kraji a jsou jiní, kteří berou své poslání vážně.)

K této paní doktorce jsem chodila s malým synkem, fantastický přístup k dvouletému prckovi. Dnes už je naštěstí po problémech, ale nikam jinam bych rozhodně nešla.

Báječná lékařka, nedám na ni dopustit.