Ceny ošetření jsou závislé na náročnosti ošetření, věku ( slevy pro děti do 6ti let, od 6ti do 18ti let, dospělé), 50% sleva pro gravidní pac., ale je zde i možnost zakoupení dárkových kuponů na DH pro své blízké. Vše je na základě domluvy, takže i lidé, kteří mají strach z ošetření, odchází s úsměvem. Pokud máte jakýkoli dotaz ohledně ošetření, objednání, využijte uvedených kontaktů na mě, ráda Vám vaše dotazy zodpovím. Na setkání s Vámi v ord. dentální hygieny se těší Ivana Müllerová, DiS.
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Odstranění zubního kamene
Jak fungují ceny?
Jan J.
Velmi chválím celé zubní centrum. Velmi příjemné překvapení z přístupu lékařů a celého týmu. Práce paní Mullerové je na špičkové úrovni. Profesionální vystupování, ochota poradit a pomoci je u ni samozřejmostí. Vše s lidským přístupem a hlavně úsměvem. Všem doporučuji.
Jaroslava
Profesionální a lidský přístup, perfektní vysvětlení, naprostá spokojenost. Mám krásně vyčištěné zuby a vše potřebné na jejich údržbu. Doporučuji všem. Hned jsem objednala syna. Jaroslava Pecháčková
petr
Chválím, chválím a jen chválím ! Měl jsem již předchozí zkušenosti s jinými a tudíž mám větší možnost srovnat. Paní Müllerová je nejen příjemná, ale i velmi opatrná a přitom šikovná. Z její ordinace jsem už po druhé odcházel s "otevřenou pusou" ... tedy s údivem a obdivem, obrovskou chutí a radostí ještě více se starat o své zuby a dásně. Je příjemná, velmi. Vše mi vysvětlila. Pořídila a předvedla fotosnímky před a po ošetření. Její pozitivní přístup mě vždy potěší a opravdu motivuje RÁD si čistit zuby. Je velmi citlivá a nikdy jsem neodcházel s bolestí či pocitem v ústech jak "po boji" . Nelituji ani toho, že za ní dojíždím až téměř 50 km. Vždy mi odmítala vzít si jakéko-li peníze navíc, nevnucovala zbytečné pomůcky, kartáčky či drahé přípravky, které nepotřebuji. Ošetření či kontrola mě stála mnohem a mnohem méně než v u jiných v místě mého bydliště. Kontrolu a drobné ošetření mi dnes ani neúčtovala. Není to novodobě běžný "zlatokop" ale, domnívám se žena, jež svou práci dělá ráda a je ve službě. Kéž bych tak někdy dokázal profesně konat a pomáhat i já. Vše zde je balzámem na mé srdce a i ústa. Po dnešním ošetření jsem o poschodí níže usedl s dojetím na lavičku a pronesl štěstím jež mě naplnilo jako blázen " člověk ! ... děkuji Bože "
Ivana Müllerová, DiS
Děkuji za milé ohodnocení, vždy člověka potěší, když je jeho snaha oceněna, spokojeností, úsměvem na tváří, nebo i doporučením svým známým. A pokud má klient při kontrole výbornou hygienu, myslím, že jeho snaha se musí ocenit, nejen pochvalou, ale třeba i tím, že je návštěva bezplatná, což se mi osvědčuje i u rodičů s dětmi, snaží se pak i rodiče dohlédnout, aby byly zoubky jejich dětí vyčištěné, a tak i jejich náklady při kontrole minimální. Spokojenost je pak na obou stranách. Müllerová I.
Mirek
Jsem spokojen s ošetřením a příjemným jednáním.Postup dopředu vysvětlí a člověka uklidní.Doporučuji.
Mirek
Velmi dobrý přístup,bezbolestné a profesionální ošetření.Můj stav se zlepšil.Doporučuji.
Byla jsem u dentální hygienistky poprvé ale za mě velká spokojenost.Zachránila mi dásně které vzhledem k těhotenství byly v hrozném stavu.Takže za mě doporučuji.Navíc skvělý přístup.
Byla jsem velmi spokojená, příjemné a profesionální jednání, doporučuji.
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrý den, mám takový problém jsem 7 měsíců těhotná a z bolaveho moudraku se mi udělal zánět zubů, Dolní čelisti a uzlin. Byla jsem u zubaře ten mi stim nic neudělal protože nemůžu otevřít čelist hrozně mě to bolí ???? zubař se ještě rozčiloval že mi stim nic neudělá a ať jdu domu. Nakonec jsem ho poprosila ať mi napíše nějaké antibiotika tak napsal Amoksiklav, a že mi zaberou až po 48h jenže nezabrali mám to ještě horší krk mám nateklej a už nevím co z bolesti nemůžu pít ani jist jsem zoufalá poradíte mi co bych měla dělat? Děkuji
S názorem výše plně souhlasím, snažte se co nejdříve vyhledat pohotovost třeba v nem.na stomatochirurgii, ať posoudí akt.rozsah zánětu, protože hrozí i vznik sepse, a to jako gravidní nemůžete riskovat.
Dobrý den, už 2 měsíce mě trápí bolest na hrudi která se dostává všude možně byl jsem na EKG a odberech a v pořádku dostal jsem biofenac a po měsíci jsem šel znovu i stim že mám bílou barvu horního patra v ústech a v krk bílý. Dostal jsem znovu biofenac a rehabilitace s elektroléčbou, které se vzhledem k dnešní situaci odložili.
Nyní mám stále bolesti hrudi, 2dny po sobě průjem a jazyk žlutý a měkké patro žluté a část dásní bílou s krkem.
Prý to všechno samo odejde říkal můj doktor, ale stále žádné zlepšení. Nevite co by mi mohlo takto doma pomoct a co to všechno může být? Je mi 20 let a nikdy jsem nic podobného neměl, ale nechci teď furt chodit za doktorem.
Nechal jste si udělat i odběry na vyloučení COVID-19? Dle jedné známé,co řeší čínskou medicínu,jim dr.který je školil říkal, že jedním z příznaků může být i žlutý povlak na jazyku, že když v Číně neměli dost testů, vyšetřovali právě i jazyk. A toto byl jeden z varovných příznaků.Berte to jako info, které se ke mně dostalo,tak pouze předávám. Ale i český dr.Škach byl proslulý tím, že onem.pac.určoval dle stavu jazyka.