Pediatr Více

Náměšť nad Oslavou 1 adresa

Praktický lékař pro děti a dorost
Lipová 438, Náměšť nad Oslavou

Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolí

Jsem velmi spokojená,přesto,že jsem se přestěhovala,stále za paní doktorkou dojíždíme.Mohu jen doporučit.

velmi dobrý

Velmi dobrá lékařka a odbornice, líbí se mi, že se neustále vzdělává a nabízí, nikoliv vnucuje, mj. alternativní způsoby léčení. Ochotná, dostupná, profesionální, přesto s přátelským a osobním přístupem.
Jako otec dvou šťastných dětí ji tímto děkuji za dobře odváděnou práci.
JP Náměšť nad Oslavou

O

Není špatná lékařka, ale některé zdravotní problémy řeší homeopatiky, což někdy vede k zdlouhavému a nákladnému léčení.Jinak jsem sní spokojen.

8 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz

Dobry den,dcera 10let si stezuje pri skakani na trampoline na bolest na hrudi.Take pri skytani.Ma z toho strach a trapi ji ze na trampolinu nemuze.Muzu mit prosim dotaz cim to muze byt?dekuji

příčina,vadné držení těla,namožení mezižeber.svalů.,dop.cvičení-protahovací,zpevnovací svalstva trupu.dr.marková

MUDr. Ivana Marková

Měl bych dotaz ohledně červeného fleku po kousnutí klíštětem. Syn ma na ruce asi 5cm "kružnici" uvnitř světlejší, tmavější okraj. Mám foto. Máme se bát nejhoršího, nebo to nemusí být borelioza?

připojuji se,léčba AB

Prohlížet všechny odpovědi