Zobrazit ostatní profily neurologů v okolíCeník
Hana Klváčková
Perfektní přístup paní doktorky. Syn má 1,5 roku. Byla velmi milá. Hodně se mě ptala a snažila se opravdu najít příčinu nasich problému. K synovi se chovala velmi hezky. Syn byl celou dobu u mě na klíně. Opravdu krásný empaticky přístup. Nikde nás netlacila, dostatek času na vyšetření.
Sestřička taktéž velmi příjemná.
prozorovska Věra
Jeto mila doktorka ktera vždy mi pomuže co je jich silach a taky si važim vim ,že toho mam taky někdy dost přesto ji děkuji za ochotu Věrka
prozorovska Věra
Važim si pani doktorky je mila a přivětiva a vždy mě snaži pomoc je sice toho na ni moc ,ale moc se snaži a toho si važim
Paní doktorka,která je vstřícná,možná má někdy svůj den,ale kdo ho nemá.
Paní doktorka je milá, vstřícná, přívětivá, dá se s ní domluvit a po odborné stránce mi pomohla. Doporučuji :)
Paní doktorka je nejlepší lékař s jakým jsem se setkala. Umí to výborně s dětmi, po odborné stránce je profík, má pěkně zařízenou ordinaci. Je velice příjemná a umí naslouchat což mnohým lékařům chybí. Co se týká objednání, vzala nás s dcerkou přesně na čas na který jsme byli objednaní. Opravdu ji mohu všem doporučit, věřte mám s čím srovnávat.
Možná že je to specialistka, ale mi málem při prohlídce zlomila páteř (ta má sílu) a nejhorší je to čtyř až pětihodinové čekání.
Petr Přehnal
S paní doktorkou Kůrkovou mám ty nejlepší zkušenosti
maminka
Skvělá neuroložka
Příjemná,milá na profesionální úrovni dětská neuroložka.S dětmi to moc dobře umí :-))