- Gynekologie a porodnictví
Zobrazit ostatní profily gynekologů v okolíCeník
Hledejte v názorech
KS
V těhotenství jsem upozornila gynekoložku, že mám Lm (diagnostikovanou v dětství). Bez potvrzení, odkázána na praktickou. Praktická odmítla napsat žádanku. Napsala jsem g., odpověď, že mi říkala, ať to řeší přes praktickou, nebo ať si zaplatím test. Na 1. screening jsem šla k jinam, zjištěno riziko rozvoje preeklampsie. Měla jsem vysoké jaterní testy.G. mi řekla, že musím k praktic. a že mi nepředepíše A., dokud nebudu mít zprávu z gastra. Prakt. odmítla napsat žádanku. Opozdilo se braní Anopyrinu, nevím, jestli zpoždění pak nevedlo k rozvoji preeklampsie.Ve 3.trimestru na kontorle změřen ysoký tlak, plus stále zvýšenýné jaterní hodnoty.G.poslala na Bulovku.Do této doby se g. ani jednou nezeptala na hodnoty jaterních testů a ani se nepozastavila nad tím, že stále hubnu a nepřibírám.Nedoporučila mi/nenapsla nemocenskou. Na Bulovce vše v normě kromě čípku. Divili se, že mě k nim poslala, protože jsem byla nízký týden.G. mě odmítla objednat (mail plný vykřičníků a nedala mi ani žádanku).
Mgr. Martina Štanclová
Do ordinace paní doktorky Kučerové chodím již řadu let a jsem velice spokojená. Profesionální a zároveň lidský přístup, nadstandardní vybavení ordinace, rychlá komunikace a jako třešnička na dortu velmi milá sestřička. Za sebe mohu vřele doporučit!
MR
U paní doktorky jde profesionalita stranou ve chvíli,kdy přivedete do ordinace s sebou děti i přesto, že jsou klidné a potichu. To se k Vám paní doktorka začne chovat opravdu povýšeně a nepříjemně. Takové chování od člověka, který pomáhá s příchodem dětí na svět bych něco takového nečekala.
L.V.
Milá sestřička i doktorka, v čekárně strávím oproti objednané době maximálně 15 minut navíc. Je to krásné čisté moderní prostředí. Někdy je jen cítit, že pacientek mají opravdu hodně, a tak když není žádný zdravotní problém, prohlídka trvá klidně jen 5 minut. Ráda doporučuji dál.
Alenka
Panî Mudr. Ivana Kučerová je člověk na svém místě. Vynikající na prenatální peči. Profesionální přístup s lidskostí. U prvního těhotenství nebyl žádný problem. Rozhodně doporučuji. Roční poplatek velmi ráda zaplatím, když vím jak je/ bude o mě postaráno. Vybavení ordinace na vysoke urovni.
martulek17
Rozhodla jsem se změnit doktorku a udělala jsem jen dobře. Paní doktorka i sestřička jsou velmi příjemné, ochotné. V životě jsem nezažila tak důkladnou preventivní prohlídku. Jsem moc spokojená.
Petra Ševčíková
u paní doktorky Kučerové jsem registrovaná teprve necelý rok, ale vzhledem k tomu, že jsem v ranném stádiu těhotenství, byla jsem u ní již třikrát. Paní doktorku mohu jedině chválit a všem doporučit, stejně tak sestřičku. Vždy se mě zeptá, jak se mám, vysvětlí mi, co mě dnes čeká a celá moje návštěva u ní je pro mě příjemná a nijak stresující.
Děkuji.
Zuzana
K paní doktorce Kučerové chodím už několik let a s péčí jsem spokojená.
Myslím, že je dobré uvědomit si, že provozování soukromé ordinace je podnikání jako každé jiné. Paní doktorka má velmi nadstandardní technické vybavení, které si musela zakoupit a je velmi pochopitelné, že se snaží vydělat peníze, aby zajistila provoz ambulance i výdělek. Zároveň jsem se ale několikrát setkala s přístupem, který mě utvrdil v tom, že to rozhodně není tak, že by jí šlo o peníze za každou cenu. Měla jsem problémy s cystou na vaječníku, kterou mi ultrazvukem paní doktorka každé 3 měsíce kontrolovala. Ve výpisu zdravotní péče od své pojišťovny jsem tuto položku vůbec nenašla - velmi pravděpodobně tedy takhle časté UZ vyšetření pojišťovny neproplácí a paní doktorka to tedy dělala v podstatě zdarma. V těhotenství při každé prohlídce byl UZ samozřejmostí - pojišťovna hradí tuším 3 UZ vyšetření za celé těhotenství.
Chápu, že 600 Kč ročně se někomu může zdát jako vysoká a možná zbytečná částka. Zvláště pak třeba v případě, že jste zdravá a chodíte 1x ročně na preventivní prohlídku. Ale žádná z nás si nemůže být jistá, kdy bude mít nějaký zdravotní problém a poté velmi ocení kvalitní péči a technické vybavení.
V těhotenství se rozhodně neplatí navíc vyšetření, která jsou u jiných gynekologů samozřemostí. U paní doktorky si v těhotenství můžete připlatit akorát za prvotrimestrální screening a detailní UZ ve 20. týdnu těhotenství, ale ten je, dle mého názoru, zpoplatněn na všech pracovištích - navíc licenci k tomuto vyšetření má málokterý gynekolog a obvykle se dochází na jiná specializovaná pracoviště.
Na druhou stranu je pravdou, že se u paní doktorky téměř vždy velmi velmi dlouho čeká. Také už jsem se setkala s tím, že paní doktorka nebyla v nejlepší náladě, ale také je to jenom člověk.
Terezie
Věřím, že je paní doktorka profesionál a nemohu špatně hodnotit ani její zdravotní péči, ale i přesto jsem k ní přestala chodit po tom, jak se ke mně chovala, když jsem odmítala zaplatit poplatek. Abych řekla pravdu nešlo mi vůbec o peníze, ale spíš o princip. Díky lékařům v rodině mám představu kolik vydělá lékař v soukromé praxi a obohacovat se ještě na dalších poplatcích mi přijde víc než nemorální. Když jsem tedy odmítla poplatek zaplatit, paní doktorka si dala práci s tím, že mi udělala výčet toho co bude jinak: 1. budu čekat dokud nebude čekárna prázdná, pak mohu jít na řadu, 2. pokud budou potřeba nějaké odběry, tak ty mi v ordinaci dělat nebudou, ale budu si muset dojít do nemocnice na Karlák, 3. pokud budu potřebovat recept na antikoncepci tak si opět musím vysedět frontu, než budou ošetřeny všechny pacientky a výčet obsahoval asi pět dalších podobných nesmyslných a diskriminujících položek. Je tedy jasné, že už jsem se u paní doktorky neobjevila. Asi i k její radosti, protože neplatící pacienty opravdu nepotřebuje.
Petra
Paní doktorka i sestřička jsou vždy milé a ochotné. Neměla jsem zatím žádný vážnější problém, hodnotím tedy kladně hlavně lidský přístup a ochotu.