Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolíCeník
Petra
Jsem dlouholetá pacientka dr.Kubátové, navštěvovala jsem ji ještě v kožní ambulanci Vojenské nemocnice. Mám dobré zkušenosti s její léčbou, diagnostikou znamének a také s různými kožními zákroky. Paní doktorka je velmi pečlivá, zručná a zkušená, všechno se pod jejíma rukama pěkně zahojí. Má i příjemnou sestřičku. Mohu jen doporučit.
N.M.
Skvělá doktorka s přijemným přístupem a lidskostí. Sestřička taky velice příjemná. V akutní situaci mě vzala hned. Velmi doporučuji.
Anonym
V žádném případě nedoporučuji tuto lékařku. Šla jsem k ní s problémy s pletí a paní doktorka se mi celou dobu snažila vnutit antikoncepci, i přesto, že jsem opakovala, že plánuji v brzké době rodinu. Odpověď lékařky byla, že je to škoda. Nakonec mi ještě předepsala gel, který se nesmí užívat v těhotenství ani v době jeho plánování. Doporučuji vyhnout se obloukem. To, že jsem přišla na řadu o třičtvrtě hodiny později už byla jen třešnička na dortu. Vyhněte se obloukem, naprosto neprofesionální přístup a ztráta času.
MUDr. Ivana Kubátová
Zdravím anonyma (ikdyž je na zvážení, zda vůbec reagovat). Neumím si představit, že bych Vám skutečně řekla všechno to, co uvádíte a celé vyšetření proběhlo v takto negativní atmosféře. I přesto děkuji za názor a přeji hodně kuráže ke zveřejnění jména a mnoho štěstí při volbě nového dermatologa.
Dr. Kubátová
Dagmar
Paní doktorka je velmi milá, vstřícná. Problém, který mě trápil už tak dlouho. Věděla okamžitě i manželovi pomohla. Rozhodně k paní doktorce budu chodit dál a už hledat nebudu. Moc příjemná paní doktorka i sestřička a to běžně nebývá.
Simona M.
Bohužel jedna návštěva, jeden telefonát a nikdy více. Nevhodná medikace (problémy s akné a periorální dermatitis, předepsán lék, který uvádí, že se nesmí používat při ani jednom z těchto problémů, také předepsán lék, který jsem již bez úspěchu užívala v minulosti, vedlo pouze ke zhoršení), velice nelidské jednání a nepříjemný přístup, problémy vůbec se do ordinace dovolat. Doktorům tohoto typu se vyhýbám obloukem.
Vlastimil Š.
Ve všech ohledech, které mohu jako pacient posoudit, perfektní. Příjemný přístup k pacientovi, pečlivost, dochvilnost, pozitivní motivace pacienta,... a hlavně byla její léčba, po několika letech mých návštěv u jiných odborníků, konečně účinná. Takže si myslím že je i velice kvalitním odborníkem. Víc než doporučuji.
Boba
Velice milá paní doktorka, přemýšlivá, pečlivá. Řešily jsme spolu boreliózu, měla jsem pocit, že jsem ve velice dobrých a pečlivých rukách, senzační přístup k pacientovi a podávání informací.
Jana R.
Paní doktorka má zlaté ruce. Všechny výkony, které jsem u ní podstoupila v rámci estetické dermatologie jsou vždycky s vynikajícím výsledkem, vše krásně zhojeno. Jizvu na obličeji po znaménku bych musela hledat lupou, není skoro vidět. Ke všemu je paní doktorka milá a vstřícná, člověk k ní jde vždycky rád a bez stresu.
Alice D.
S paní doktorkou jsem velice spokojená, chodím k ní už několik let. Je vždycky milá, vstřícná, ochotná, s širokými znalostmi a praktickými zkušenostmi ve svém oboru.
Alice D.
Karolina P.
S paní doktorkou jsem velmi spokojená. Vstřícná, příjemná, vysvětlení problému v lidské řeči. 100% doporučuji.
Dermatologové s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Dermatologové s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně