Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Pavel Z.
Paní doktorka je profesionál na svém místě, velice pečlivá, vše vysvětlí a její práce je bezchybná. Po letech docházení ke stomatologickým diletantům jsem zde konečně v péči u skutečného zubního LÉKAŘE. Naučila mě jak si opravdu správně a důsledně čistit zuby, což je základ prevence. Celý chrup mám díky ní v naprostém pořádku a lze jen mnohokrát poděkovat!
Pazi P.
K paní doktorce jsem se dostala po experimentech u různých doktorů. Součástí vstupního vyšetření je rtg a pak už následovala série opravování. Zachránila mi zub, který mi málem celý uhnil dík skvělé péči předchozích umělců jež z něj vyoperovali nervy a ani se neráčili mě o tom informovat. Moderní ordinace, úžasná sestra, člověk si s nimi užije srandu! WC ve společné čekárně, klíče u sestry.
Stejným procesem prošel později i manžel, kdy po vstupním všetření dostal rozpis na 12 termínů během následujících 3 měsíců. Mimojiné se přišlo na to, že předchozí zubař si na manžela odepisoval zákroky, které mu neprovedl. Opravdu paní doktorce důvěřujeme. Vše bezbolestné, nebo s injekcemi.
K Pani doktorce jsem dosel po 7lete prestavce od posledniho vysetreni(posledni zubar nevyhovoval,radsi jsem nechodil nikam). Sestricka:"co na srdci to na jazyku" me hned v cekarne sjela (zaslouzil jsem si to). Pani doktorka ohleduplna srandistka. Prijemne vystupovani. Krom odstraneni kamene zadny jiny zakrok, tak nemohu soudit.
S paní doktorkou jsem maximálně spokojená. Přešla jsem k ní od své minulé zubařky, která byla příšerná a paní Krejčová mi dala zuby skvěle do pořádku.
Kroupová
Paní doktorka je velmi pečlivá, příjemná a ohleduplná. Totéž mohu říci i o sestřičce.
pepíno
K paní doktorce jsme přešli od nejmenované paní doktorky a musím napsat jenom samou chválu. jen opravdu delší čekací lhůty.
M*
Pani doktorku můžu vřele doporučit! Jsem u ní přes 5 let a jsem velmi spokojená! Jediné mínus - delší objednací doba (ale to je skoro všude)
Zdenda
Rychlá a šikovná, ošetří bez bolesti. Dlouhá objednací doba.