Bělení zubů • 7 000 Kč
Dentální hygiena - 60 min. • 1 300 Kč +3 Více
Hloubkové čištění • 2 000 Kč
Impregnace citlivých krčků- 1 zub • 50 Kč
Pískování zubů- Airflow • 900 Kč
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSoukromý pacient (bez pojištění)
Airflow- odstranění pigmentací z kávy, čaje, cigaret a červeného vína • 900 Kč
Bělení zubů • 7 000 Kč
Běžný termín +5 Více
Dentální hygiena 30 min. (naddásňové odstranění zubního kamenene + depurace) - u těch, kteří chodí na DH pravidelně každé 3-4 měsíce • 750 Kč
Dentální hygiena 60 min. (naddásňové odstranění zubního kamene + airflow + instruktaž) • 1 300 Kč
Dentální hygiena u dětí • Od 400 Kč
VíceChybí vám nějaké informace na profilu tohoto specialisty?
Zobrazit ostatní profily dentálních hygenistů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Airflow- odstranění pigmentací z kávy, čaje, cigaret a červeného vína
900 Kč
Bělení zubů
7 000 Kč
7 000 Kč
Běžný termín
Ivadent- Mgr. Ivana Kožušková
Dentální hygiena - 30 min.
750 Kč
Ivadent- Mgr. Ivana Kožušková
Dentální hygiena - 60 min.
1 300 Kč
2 000 Kč
Pískování zubů- Airflow
900 Kč
Kristýna Š.
Má první návštěva dentální hygieny, takže nemám možnost srovnání, ale odešla jsem spokojená. Paní Kožušková vše vysvětlí, je příjemná, bolesti není třeba se bát. Zvuky těch přístrojů nejsou úplně příjemné, ale na samotném odstraňování kamene a pískování není nic hrozného. Dostala jsem i tipy, jak si čistit zuby. Věřím, že když se o ne budu starat podle návodu, dlouho mi vydrží. Určitě doporučuji jak paní hygienistku, tak dentální hygienu.
David Červenka
Profesionální přístup, přijemné vystupování i komunikace. Z mé strany naprostá spokojenost :) Doporučuji..
Helena Gogelová
Byla jsem u paní Kožuškové poprvé a odešla jsem velmi spokojená, takže se budu pravidelně vracet. Zuby mi vyčistila velmi pečlivě (lépe než moje předchozí hygienistka), odpověděla mi na všechny moje otázky, vše vysvětlila a navíc mi byla blízká i svou osobností a milým přístupem. Děkuji a budu doporučovat.
Barbora Malinovská
Paní Kožušková byla rozhodně správná volba, všechny pozitivní komentáře mohu pouze potvrdit. Na dentální hygienu jsem šla přesně v čas, na který jsem byla objednána, paní hygienistka je opravdu milá, pečlivá, vše podrobně vysvětlí a člověk má pocit, že to s ním myslí vážně dobře :-). Těším se na další návštěvu!
Katerina
Navsteva pani Kozuskove predcila moje ocekavani. Osetreni nebylo bolestive, kazdy krok byl podrobne popsan. Dale mi pani Kozuskova vysvetlila jak o zuby lepe pecovat a doporucila dalsi lecbu. Prostredi je moderni, ciste a prijemne. Pani Kozuskovou mohu s klidnym svedomim doporucit vsem!
Veronika Busova
Minuly tyzden som absolvovala zubnu hygienu s Ivanou Kozuskovou. Z ordinacie som odchadzala spokojna a stale spokojna som. Bola velmi mila,precizna,vysvetlovala priebeh,co sa bude diat,pekne a kludne prostredie.. Urcite sa znovu objednam a doporucujem.
Pavel Holoubek
Včera jsem u paní Kožuškové byl poprvé a mohu všem jedině doporučit. Takto si představuji profesionálku na svém místě, která své práci perfektně rozumí. Jsou lidé, kteří Vás svojí přítomností vysávají a jsou lidé, kteří Vás svojí přítomnosti příjemně naladí, zlepší náladu...Paní Kožušková patří samozřejmě do druhé kategorie, protože ta pozitivní energie, která je všude kolem ní, je prostě neskutečná. Z ordinace jsem odcházel s usměvem na tváři a vydrželo mi to na celý den. Ještě jednou moc děkuji a už teď se těším na další návštěvu.
Ira Jan
Precizně provedená práce; profesionální přístup; hezké, čisté a moderní prostředí... Kdyby se zdravotní střediska vyvíjela podle předlohy, jako je zde, byl bych maximálně spokojený. Doporučuji.
Odpovědi
1 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobrÿ den, chtěla bych se zeptat, kolik stoji bělení zubů. Děkuji
Dobrý den,cena ordinacniho bělení je 5000,-.Soucasti je očistení zubu,ktere se budou belit.Ale ideálni je absolvovat dentalni hygienu alespon 3 dny pred belenim. Dôležité tedy je mit zdravou dasen,bez zanetu. Pro dalsi informace se prosim podivejte na me webové stránky. Preji Hezky den.
Dentální hygenisti s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Dentální hygenisti s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze