Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 2 Více
Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolíCeník
Pani doktorku vůbec nedoporučuji, ve vlastním zájmu k ní vůbec nechoďte!!! Můj otec k ní docházel několik let, kdy léčba byla skoro nulová. V poslední době se mu přitížilo, jí to ale vůbec nezajímalo a má si přijít po telefonické domluvě až v dubnu!!!! 5 měsíců po tom, co jí volá, že se mu špatně dýchá. Jiná lékařka zjistila, že má bohužel rakovinu :( Kdyby čekal do dubna dle paní doktorky Jirmanové, třeba by se bez léčby ani její milé návštěvy nedočkal.
PF
Paní doktorka není empatický člověk a bohužel vleklé problémy moc neřeší, raději nasadí léky, aniž by se zajímala o pacienta, vyslechla. Dala mi najevo, jasnou nevoli když máte opačný názor.
T
Paní doktorka je velmi profesionální a zároveň projevuje opravdový zájem o člověka. Navíc si na vás udělá čas, skutečně se vám věnuje a vyslechne, co vás trápí.
Valentina
Z osobní zkušenosti mohu hodnotit Dr. Jirmanovou jako velmi milou a profesionální lékařku s lidským přístupem. Neznám lepšího lékaře.
Přístupem k mému astma a spirometrii považuje ze nespolupráci, a když vysvětluji, že to nedokážu udýchat, tak praví že prý jo. Je to nejhorší doktorka kterou jsem měla možnost potkat. nedoporučuji
Osobitý přístup, velice příjemná, jediný doktor, ke kterému rád chodim. Velice doporučuji.
Velmi dobrá a ochotná lékařka
Jednoznačně nejlepší lékařka kterou znám! Skutečný zajem o cloveka. Mohu jen doporucit...
Jsem naprosto spokojena s paní doktorkou Jirmanovou. Milá, ochotná, šikovná.
Paní dokrorka je poměrně mladá a je komunikativní, nevytváří si zbytečnou bariéru a působí sympaticky. V neposlední řadě mi pomohla předejít astmatu.
Upravit nebo spravovat profilPlicní lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Plicní lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
Plicní lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze