Obrátit se na mně můžete s čímkoli, co vás trápí, nemusíte to umět vždy přesně pojmenovat. Svým klientům nabízím profesionální, individuální a lidský přístup, profesionální etiku a mlčenlivost.
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Nejčastěji hledané služby
Psychologická diagnostika
Psychologická terapie
Psychologické vyšetření
Jan H.
Paní psycholožka je výborná, mohu jen doporučit. Chodíme k ní skoro půl roku se synem a řešení problému, který není lehký, je na dobré cestě. Přístup k synovi, i k nám rodičům je profi a citlivý. Velice nám pomohla.
Jitka
K paní psycholožce, chodím s dětmi, a jsem s ní velice spokojená. Má velmi profesionální a laskavý přístup. Děti s ní ihned otevřeně a důvěřivě hovořili a také jim velice pomohla. Paní doktorku maximálně doporučuji!!!!!!!!
Vybíralová
Z návštěvy paní Jakubekové jsem měla velice příjemný pocit. Vše s námi probrala. Doporučuji.
Profesionální přístup.
Zuzana S.
K paní psycholožce chodím už delší dobu a přestože jsem byla zpočátku vůči psychologické péči obecně, poměrně skeptická, tak musím říct, že mi tyto návštěvy velmi pomohly a cítím se mnohem lépe. Mám u paní Jakubekové pocit, že mi rozumí, ví, o čem mluví, umí mi velmi jemně naznačit další možné cesty a varianty... prostě se tam cítím jako člověk, ne jako "klient". Tímto jí děkuji:)
vrronika
Pani psycholozka je velmi mila obetava šikovná vzdelana ve svem oboru ma lidsky pristup a nasloucha tomu co ji klienti sveruji jako další plus bych řekla že hájí zajmi klientu a dělá vše v jejich prospěch z vlastní skusenosti mohu jen vřele doporučit pokud hledáte kvalitního psychologa s lidskym a empatickym pristupem tato pani psycholožka je správná volba na vaší "léčbu" vynalozenych peněz určitě nebudete litovat opravdu dokáže pomoci a najit spravny postup a pomoc individualne nA míru klientovi.
Za sebe ze sve skusenosti mohu jen chvalit,chvalit oznamkovat 1* a vřele každému doporucit
Valca
Paní Jakubeková je vstřícná a velmi citlivá. Ke mně a mým problémům byla ohleduplná. Díky její flexibilitě jsem měla pocit, že nejsem se svými pocity sama a to mi nesmírně pomohlo. Kdo hledáte citlivý a přitom profesionální přístup, vyzkoušejte paní Jakubekovou. Mohu vřele doporučit!!
Pacientka Valča