Zobrazit ostatní profily praktických lékařů v okolíCeník
stibichova
Paní doktorka je velmi svědomitá a na velmi dobré lékařské úrovni. Vždy se mě plně věnovala a vždy mé potíže vyřešila.Jarča
Luke
Naprosto me znechutil pristup pani doktorky pri me posledni navsteve. Cekarna plna lidi, nekteri jsme tam cekali pres 3 hodiny, za tu dobu proslo ordinaci zhruba 6 mozna 8 lidi a kdyz prisla do ordinace starsi pani a zkolabovala, pani doktorka si prochazela dum s remeslniky, kteri ji meli vymenovat okna (skoro hodinu). Nedokazu ohodnotit, jak je na tom pani doktorka z pohledu odborneho, ale jeji pristup k pacientum byl toho dne prinejmensim neprofesionalni ...
kobliha300
Pani dokrorka je sice prijemna,ale uz dlouho k ni chodim s bolestmi bricha a vubec to neresi neposlala me ani na ultrzvuk,takze budu hledat jineho lekare.
ochota,
Velmi milá a pečlivá paní doktorka mohu jen doporučit..
Velice dobrá lékařka s profesionálním přístupem, správným nadhledem a hlavně rozumným přístupem k lekům a farmaceutickým společnostem.
Novotný Jan
Příjemná, svědomitá a odpovědná.
Já jsem s paní doktorkou a s jejím přístupem vcelku dlouhodobě spokojený, vždycky se s ní dohodnu, jak bude můj zdravotní problém z její strany řešený, i když popravdě někdy musí být iniciativa na mojí straně. Možná existují i lepší lékaři, je to tedy subjektivní hodnocení, ale s jiným praktickým lékařem zkušenost nemám.
je svědomitá,poradí a pacienty neodbývá-jsme s ní max. spokojeni
Martina
Paní doktorka je skvělá a příjemná!!!!
Upravit nebo spravovat profilPraktičtí lékaři v Žďáru nad Sázavou
Praktičtí lékaři v Havlíčkově Brodě