MUDr. Ivana Hrozová

Přiblížit mapu
Ord. praktického lékaře stomatologa
Poštovní 2060, Varnsdorf

Přiblížit mapu

K paní Hrozové jsem chodil 10 let a byl jsem spokojen. Do té doby, než jsem zjistil, že mi těch 10 let tajila existenci ulomeného nástroje v kořenovém kanálku, v kterém se poté vyvinul zánět. Amatérský a neetický přístup (nástroj se samozřejmě ulomit může). Nárok pacienta na informace o SVÉM zdravotním stavu jako by neexistoval. Náklady na opravu zubu jsou vysoké a i přes uhrazení určité částky paní Hrozovou je krytí celkové částky cca 10 %. Nyní po paní Hrozové požaduji RTG snímky svých zubů a bohužel... ticho po pěšině. Další velmi zvláštní přístup. Paní doktorka si bohužel asi myslí, že se s ní nikdo soudit nebude a může tuto událost zamést pod stůl.

S paní doktorkou mám jen samé dobré zkušenosti, vždy milá, usměvavá, ochotná, své práci rozumí, nikdy mne u ní nic nebolelo a doufám, že ani v budoucnu nebude :-)

Číslo ověřené

paní Dr.Hrozová mě má v evidenci již od 28 roků, to jsem ještě bydlel v Praze.Velice rád jsem za ní do Vdf.dojížděl.Hrozně moc si vážím její práce,rychlosti a znalostí.Ví přesně jak má zubní náhrada sedět a vypadat.Je pravda že je-li někdo s její prací nespokojen,je to jeho názor,ale nechť se zamyslí, jestli není chyba i v něm.Zuby mohou být sebelépe vyrobeny,ale když pacient není schopen lékaři sdělit,kde mu náhrada nesedí,jen velmi tězko mu lékař může pomoci.Nyní je mě 55 a opět budu rád, když mě tato lékařka vyrobí další zubní náhradu.Ani já už nepočítám kolikátou v pořadí!!! Fakt super a klobouk smekám před její pracííí.Kéž by bylo takových lékařů víc.

Pokud se injekcí bojíte víc, než vrtačky, pak je to zubařka pro Vás! Nicméně její ošetření jsou rychlá a zbytečně se v ničem nepiplá a řekne Vám pravdu.

Paní doktorka je milá, ale za období, kdy jsem k ní docházela mi vzniklo několik kazu, které mi neodstranila a následně jsem musela změnit lékaře. Nový lékař nevěřil jak je možné, že mi nebyl kaz odstraněn a bylo tak umožněno jeho rozšiřování... Nedoporučuji, protože návštěva byla vždy rychlá a evidentně nekompletní...

O

K paní doktorce chodím velmi ráda i když se jí bojím, vždy je na prof.úrovni a slušná.

V bolesti pacientů se nevyžívá, jen nepere do lidí injekce kvůli každý maličkosti.

Skvělá zubařka se skvělým smyslem pro humor!!!!! DOPORUČUJI!!!!

S paní doktorkou mám velice špatné zkušenosti. Myslím, že se vyžívá v bolesti pacientů. Zásadně nedává injekce, i když si jí pacient výslovně vyžádá. Prý injekce stejně nepomůže. Rozhodně nedoporučuji

jediná zubařka,ke které mám důvěru.je citlivá,pozorná,umí pacienta zbavit strachu z vrtačky :o).