Petr Růžička
Rozhodl jsem se napsat tuto recenzi, neb na mě při hledání ordinační doby vyskočilo negativní hodnocení ordinace. Paní doktorka je pravda trochu drsoň, ale jde vždy přímo na jádro věci. Diagnostikuje rychle, jasně, stručně. Pokud něčemu nerozumím, nebo mám pochybnost, zeptám se a dostanu jasnou, srozumitelnou odpověď. To mi vyhovuje. Chodim k ni od roku 1992, tak si to spočítejte. A dokud bude sloužit, tak to tak zůstane, i když už mnoho let bydlím v Praze. Děkuji tímto za veškerou péči, kterou mi se sestřičkou věnovaly.
Andrea S.
Já jsem maximálně spokojená. Věcná, stručná, bez prikraslovacich kudrlin, vždy se mi věnuje tak jak je potřeba. Jako lékařka dokáže s pacientem mluvit, tak že je srozumitelná. Což se nedá říci o všech.
Kateřina
U paní doktorky jsem byla jen asi 3 měsíce a musela jsem odejít. Téměř každý měsíc jsem chodila k lékařce s opakovanou angínou a odcházela jsem pokaždé se stejnými antibiotiky. Pokaždé mi bylo řečeno, že po další angíně mi pošle na ORL. A nic. Trvalo dlouho než mi nechala odebrat krev na rozbor a když byla krev ''špatná'' tak mi chtěla nasadit další antibiotika. Ty už jsem odmítla s tím, že za 4 měsíce bych měla 5. antibiotika. Už se to nedalo vydržet a přešla jsem k jiné lékařce.
stuart.hample
Velmi dobrá lékařka. Když tam jdu, jako bych ani nebyl u lékařky, ale u nějaké kamarádky. A jen tak mimochodem vyléčí vše, co potřebuji. Snad i Moribundus :o)
Spartakus B.
musím říct, že tohle snad není ani lékařka, jelikož její metody léčení jsou spíše ekonomickým businesem, který je pro českou scénu zpětným obrazem.
Co si paní doktorka řekne za vyšetření asi víte všichni .. :D
Léky v šuplíčku pro vyvolené..., které hlavně neodpovídají léčbě. Diagnózy dělané jako od dítěte ze základní školy, kdyby alespoň byla snaha poslat k odborníkovi, ale to se neděje, její léčba je špatná.
No nechám na Vás, kdo checete chodit k "lékaři" a LÉKAŘI.
NEDOPORUČUJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dudová
Paní doktorka je velmi náladová, podle toho se odvíjí důkladnost prošetření. S antibiotiky nešetří, zejména s těmi, co může vytahovat rovnou ze šuplíku, protože jí je narvou dealeři zřejmě za příjemné protislužby a ještě si za ně nechá zaplatit poplatek jako kdybyste platili recept v lékárně, což by neměla. Do lékarny mi naopak napsala recept na volně prodejné léky. Již 2x mě odbyla s nedoléčenou nemocí, jednou jsem skončila u gynegologa se silným zánětem močových cest- bylo mi řečeno, že zánět nemám, ale gynekologické potíže, ať si zajdu na správné místo a jednou na pohotovosti se silným zánětem průdušek, z ordinace jsem byla den před tím odporoučena, že si mám koupit pastilky na cucání proti kašli. Preventivní prohlídka v zásadě na vyžádání, podle informací paní doktorky mám nárok 1x za 3 roky místo 2.
Cimrová
Já jsem s ní spokojená, chodím k ní již 17 let. Jsem také zdravotník, takže se v tom pohybuji a mám srovnání se spoustou lékařů, nejen praktických. A věřte mi, že někdy se až divím, jak některí mohli vystudovat!
Mě teda vždycky poslechne dýchání, koukne do krku atd. když mám bolest v krku, kašel... Nelezu tam zbytečně, dneska si spoustu věcí můžete léčit samoléčbou. Zdraví je převážně ve Vašich rukách... Znám to z práce... lidi celý život kouří, nedodržují doporučení, léčbu atd. a pak se hrnou k doktorovi a vše hodí na něj - starej se doktore a vyléči mě! Zázraky se ale nedějí a doktor je taky jen člověk. Za celou dobu jsem jí nepřinesla jediný present, ani kafe, ani úplatek a stará se o mě dobře. Sestřička je také dobrá. Vím jaký je to fofr, a hlavně kolik papírování, že si kolikrát opravdu člověk s nikým nemá čas povídat. Já dělám u soukromé firmy a věřte mi, že tam se k obědu dostanu až v 15:30!
Pani doktorka pomůže s každým bebíčkem. Vyposlechne poradí a pomůže. U nás na ní nedáme dopustit.
Vždy 100% péče.
Myslim si ze jsou lekari k leceni a tato pani doktorka je dobra,a jak tu ctu nektere prispevky tak ruku na srdce-koukame nekdy mi jako slunicko?