MUDr. Ivana Holzhauserová

Závodu míru 636, Nejdek

Oborová zdravotní pojišťovna

Zobrazit ostatní profily dermatologů v okolí

Umístění: Estet Derma- estetická dermatologie Jiný

Paní doktorku jsem poprvé navštívil před několika lety z důvodu kontroly svých kožních znamének a pih. Díky ní je můj zdravotní problém vyřešený a jsem pod dohledem odborníka a laskavého člověka.
Doporučuji všem, kteří hledají nadstandardní lékařskou péči.

B
Umístění: Estet Derma- estetická dermatologie Jiný

Touto cestou chci paní doktorce velice poděkovat za její profesionální a upřímný přístup. Je vynikající lékařka a výsledky její léčby jsou vždy skvělé. Moc paní doktorce děkuji za vše, s čím mi pomohla, a mohu ji všem jen doporučit!

Umístění: Estet Derma- estetická dermatologie Jiný

Velice jsem spokojený s odborným a vstřícný přestupem paní doktorky

Umístění: Estet Derma- estetická dermatologie Jiný

Pani doktorka léta leci celou naší rodinu. Je velmi vstřícná ,empaticka a ochotná. Navic je skvělý diagnostik a pomohla i tam, kde si jiní nevedeli rady. Každému,kdo potřebuje dermatologa,mohu pani doktorku velmi doporucit.

Umístění: Estet Derma- estetická dermatologie Jiný

Mudr. Holzhauserová je lékař s perfektním osobním a profesionálním přístupem, dokáže si poradit s každým zdravotním i estetickým problémem. Jsem velice spokojená pacientka a všem paní doktorku doporučuji.

Umístění: Estet Derma- estetická dermatologie Jiný

Ráda bych touto cestou vyjádřila svou vděčnost a poděkování paní doktorce Holzhauserové, která se o mě stará. Její profesionalita, odbornost a lidský přístup jsou opravdu výjimečné.Její zájmem o můj zdravotní stav a pečlivost s jakou přistupuje ke každému vyšetření. Vždy si na mě udělá dostatek času, vysvětlí mi všechny možnosti léčby a odpoví na každou mou otázku s trpělivostí a pochopením. Její péče přesahuje rámec běžného lékařského přístupu a vždy se snaží najít nejlepší řešení pro mé zdraví. Doporučuji všem, kteří hledají odbornou a laskavou lékařskou péči.
Děkuji Vám, paní doktorko, za vše, co pro mě děláte.

Umístění: Estet Derma- estetická dermatologie Jiný

Paní doktorku moc doporučuji. Musím vyzdvihnout její velkou ochotu a profesionalitu.

Umístění: Estet Derma- estetická dermatologie Jiný

Perfektni osobni a profesionalni pristup pani doktorky. Velice vstricne jednani a ochotne nalezeni terminu navstevy. Profesionalni vysetreni a odborna pomoc vcetne podrobnych instrukci. Pokud potrebujete skvelou kozni lekarku v regionu, velice doporucuji pani doktorku.

Umístění: Estet Derma- estetická dermatologie Jiný

Paní doktorka mi vždy ochotně a flexibilně pomohla vyřešit můj zdravotní problém bez dlouhého čekání na termín. Vážím si jejího lidského přístupu a odbornosti , ale predevším toho, co je mezi dnešními lékaři vzácné až neuvěřitelné : do její ordinace jsem vždy vstupupoval bez čekání v
( na minutu ) přesný čas objednání. Děkuji.

Umístění: Kožní a venerologická ambulance

Chtěla bych touto cestou poděkovat paní doktorce Holzhauserové za ochotu, s jakou přistupuje k naší rodině. Léčí se u ní moji rodiče. Zejména její přístup k mému invalidnímu otci je vynikající. Vždy nám vyjde vstříc i když nejsme objednaný. Monika Stöhrová