Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Není nutný
Paní doktorka vcelku v pořádku,ale měla by vyměnit zdravotní sestru má spoustu nepatřičných otázek na pacienty,raději by se měla starat o stav pacientů!!!!!!
Vždy jsme byli spokojeni.
Paní doktorka je nejlepší, jakou jsem si mohla přát, škoda, že k ní nemohu chodit i nadále. Obě se sestrou jí máme rádi, stejně jako paní sestřičku.
Nejlepší paní doktorka, chodila jsem k ní jako dítě a teď k ní chodí i má dcerka. Sestřička taky bezvadná
Mám dlouholeté zkušenosti s paní doktorkou, společně jsme se staraly o zdraví mých tří synů (již dospělých) a nyní o malou slečnu. Velmi svědomitá, pečlivá, nešetří na vyšetření u dětí, v celé budově je příkladem pracovního nasazení (pracuje již od 7hodin, žádné kávinky ani svačinky) a odjíždí domů až v odpoledních hodinách. Nikdy bych ji nevyměnila a moc ji děkuji za její dlouholetou starost o naše malé ratolesti.
MÁM S PANÍ DOKTORKOU DLOUHOLETÉ ZKUŠENOSTI A JSEM VELICE SPOKOJENA. VŽDY MI VÝBORNĚ A LASKAVĚ PORADILA,ZA TO JI MOC DĚKUJEME. M+J+L
Neznám lepší lékařku, jsem moc spokojená i se sestřičkou! Neexistuje tam nic takového, jako kafe, svačina a plná čekárna dětí, jak se to dělá běžně jinde. Tyto dvě dámy jedou v kuse, dokud není čekárna prázdná a i toho si moc vážím!
Hodná vstřícná.
Petra P.
Paní doktorka je opravdu skvělý člověk.Vždy umí poradit a nic neponechá náhodě. Raději 2 vyšetření navíc než 1 opomenutí. Sestřička je taky super. Moc děkuji a mohu všem jen doporučit.
Paní doktorka je skvělý člověk. Vždy umí poradit a v případě nejasností okamžitě odesílá na specializovaná pracoviště. Nic neponechá náhodě. Je vážně super !!!!!