MUDr. Ivana Haišmanová

Ordinace praktického lékaře

Strážnická 38, Plzeň

Přiblížit mapu

Umístění: Ordinace praktického lékaře • Zlomeni...Vícena kotníku, angína Méně

Paní doktorka velmi nepříjemní , byla jsem nemocna , řekla ze mam anginu tak z tym nic nie uděláme proto ze jsem těhotena. Do dnes nedolecena.Mela jsem spravu z Genetiky ze paktycki doktor ma mi dat neschopenku kvuli genetyckemu vysetreni plodovych vod,
Musela jsem se s ni pohádat aby mi vystavila neschopnost. Zlomila jsem kotnik, spravu z chirurgie chtela jsem predat pani doktorce a ta mne poslala domu ze ma pauzu a mam přijít za 10 min a ze jsem drza, ze jsem takhle brzy. Dalo mi opravdu pracu se dostat k ordinace, tak jsem chtela pockat aspon v cekarne ale bohužel PANI DOKTORKA nedovolila. Pristup k pacientovi zadny . Uz se tam urcite nevratim.

SUper doktorka, skvělá sestřička. Vždy pomůže, cítim se tam jako doma. Dá se s nimi mluvit naprosto normálně..až na paní doktorky sestru!

K paní doktorce už chodím 23 let a nikdy jsem se nesetkala s tím,že by byla nepříjemná nebo mě nějak odbyla.Za sebe musím říct,že jsem s péčí spokojená.

Velmi ochotná, pečlivá a zejména odborně velmi způsobilá. Vřele doporučuji.

Velmi kvalitní lékařka, odhalí choroby, v případě potřeby pošle za specialisty.

Nejsem s její dosavadní péčí spokojena. Neochotná a z pacientů dělá debily.Na zápal plic mi předepsala paralen,ten jsem si mohla koupit v lékárně a nemusela se k ní tahat a zbytečně vyhazovat 30kč za návštěvu ordinace a 30kč za položku na receptu.Ve finále jsem skončila ve Fakultce na plicním.Kvalitní péči tu nedostanete,ale pokud Vám stačí prášky..Nulový přístup.

Za lékařkou jezdíme celá naše rodina, přestože jsme se již dávno přestěhovali mimo Plzeň. Její přístup k pacientům je nejen profesionálně na jedničku, ale je velmi pečlivá a lidská.

Za pani doktorkou jezdim z Lochotina, vzdy je mila a pecliva. Jsem s jeji lekarskou peci spokojena.

Z

Mohu velice ráda doporučit, vždy vstřícná a hlavně PEČLIVÁ.

Mohu jen doporučit,