Jitka Budějovská
K této paní doktorce jsem přišla s dětmi ve velmi zanedbaném stavu po minulé lékařce..čekala nás asi 3/4 hodinová přednáška, jak se starat ó zoubky. Byl to koncert, děti i já jsme odcházely úplně ohromené a i jsem si připadala jako neschopná, že jsem tohle všechno nevěděla sama.. umí nadchnout, motivovat a je profesionálka každým coulem. A jak říká: "Šiřte tento způsob čištění mezi co nejvíce lidí, ať k nám chodí co nejméně zanedbaných pacientů. To,že máte zuby zanedbané není ani tak chyba Vaše, jak naše ..." Klobouk dolů, paní doktorko..potřebovala jsem nakopnout k té správné péči...
Jakub Kuťák
Uzasna zubarka. Vrele doporucuji. Neni sice mou zubarkou,ale pri akutnim problemu mi i tak uzasne pomohla. Dekuji.
Je výborná. Nedovolí aby to bolelo.
Nepoznal jsem lepší zubařku. Rychlá a umí se do toho opřít. Raději by se měl každý z nás zamyslet, zda dodržujeme všechny doporučení od našich zubařů, co se týká péče o zuby. A k těm výše zmiňovaným osmičkám. Paní doktorka má v tomto ohledu pravdu. Minulý týden jsem na to bohužel došel taky. Po týdnu nepříjemných bolestí musela jedna ven :-))). No a červený Elmex si klidně kupte někde v Albertu, ale tzv. "televizní kartáčky" budete jen těžko shánět někde jinde. Navíc na Vás budou v jiných lékárnách většinou hledět, co to vůbec chcete.
Zoubek
k paní doktorce chodim uz spoustu let a vim ze injekce davala temer vzdy a postupem casu to omezovala. Diky jejim radam o cisteni zubů mám stále zdravé zuby a az 4 kazy jsem je vzdy mel. myslim si že není dokonalá zubařka ale to není asi žádný zubař a věřte znam mnohem horší a krutější zubaře
Jarmilka
Zatím jsem lepší zubní lékařku nepotkala, příjemná, ohleduplná, citlivá a přitom fortelná....lékařka, která ví co dělá......což se u mnohých jiných říct nedá. Jsem ráda, že zrovna tato "Paní doktorka" mi vrátila úsměv.