Ordinace klinické logopedie
tř. 1. máje 4/791, Litovel

Zobrazit ostatní profily logopedů v okolí

Z

Paní doktorku Garlíkovou mohu jen doporučit! Skvělá paní doktorka, empatická, vstřícná, trpělivá. Moc Vám paní doktorko s manželem děkujeme, jak jste napravila vadu řeči u syna (víme, že to byl "zázrak") i u dcerky. Paní doktorko, vím, že vy jistě nemusíte přesvědčovat mladé slečny, které mají poruchu v komunikačních schopnostech, aby k Vám začaly chodit na řeč...nemusíte přesvědčovat paní či pana Miskur, aby k Vám chodili s dětmi na řeč (těchto dětí je mi tedy opravdu líto, protože nevím, kde jim rodiče najdou lepší paní doktorku...). Máme s Vámi velké zkušenosti a VŽDY jen ty nejlepší. Děti - i po 15 letech - na Vás vzpomínají jako na hodnou, pěknou a usměvavou paní doktorku!!! A to si myslím je ta nejlepší pochvala a hodnocení. Přejeme Vám celá rodina jen to nejlepší!! Moc jste nám pomohla!! Vojáčkovi

O

Paní logopedku Garlíkovou mohu vřele doporučit. Po předchozí špatné zkušenosti jsem si sháněla doporučení od známých, protože jsem potřebovala s vadou řeči syna pomoci už rychle - nastupoval do první třídy a předchozí kurzy neměly velký úspěch. Na paní logopedku jsem dostala doporučení z několika nezávislých zdrojů a já toto doporučení mohu pouze potvrdit. Paní logopedka měla k synovi velice pěkný a přátelský, přesto důsledný přístup. Syn se na hodiny vždy velice těšil. Dokázala ho zaujmout a pochválit i za dílčí úspěchy. Ocenila jsem i rady, jak nejlépe pracovat se synem doma. Vadu řeči jsme odstranili během necelého půl roku. Paní logopedce tímto ještě jednou velice děkuji za vstřícný a profesionální přístup. Ivana Oprštěná

Já musím říct, že s paní logopedkou máme jen samé dobré zkušenosti. Dítě si umí získat a zaujmout. Velmi milý, příjemný a nenásilný přístup k dětem. Můj syn se na logopedii těší. K výuce zapůjčuje domů knížky, hry a to vše bez jakéhokoliv poplatku. Můžu jen doporučit.

Rozhodně nedoporučuji, dlouhé čekání, neprofesionální přístup

tuto paní ,,doktorku" nedoporučuji.. byla jsem u ní skrz logopdické vyšetření na vysokou školu.. 10 minut jsem jí tam předčítala text, sem tam pronesla, že je to dobrý.. a pak najednou, že se jí zdá, že místo Č říkám Ť !!! že je to teda velmi lehká kosmetická odchylka, ale že kdyby na to přišli na té vysoké škole, MĚLA BY PROBLÉMY! Do posudku mi to samozřejmě napsat musela.. 120 Kč v pytli s poznámkou : ať vám ta škola vyjde!!! musím podotknout, že pár dnů na to jsem neváhala a šla na toto vyšetření k logopedce jiné, ta mi řekla, že mluvím pěkně, dala mi papír, popřála mnoho úspěchů... hold někdo si chtěl namastit kapsu asi tím, že k němu začnu chodit na řeč nebo co..