Zobrazit ostatní profily logopedů v okolíCeník
Zdeňka Vojáčková
Paní doktorku Garlíkovou mohu jen doporučit! Skvělá paní doktorka, empatická, vstřícná, trpělivá. Moc Vám paní doktorko s manželem děkujeme, jak jste napravila vadu řeči u syna (víme, že to byl "zázrak") i u dcerky. Paní doktorko, vím, že vy jistě nemusíte přesvědčovat mladé slečny, které mají poruchu v komunikačních schopnostech, aby k Vám začaly chodit na řeč...nemusíte přesvědčovat paní či pana Miskur, aby k Vám chodili s dětmi na řeč (těchto dětí je mi tedy opravdu líto, protože nevím, kde jim rodiče najdou lepší paní doktorku...). Máme s Vámi velké zkušenosti a VŽDY jen ty nejlepší. Děti - i po 15 letech - na Vás vzpomínají jako na hodnou, pěknou a usměvavou paní doktorku!!! A to si myslím je ta nejlepší pochvala a hodnocení. Přejeme Vám celá rodina jen to nejlepší!! Moc jste nám pomohla!! Vojáčkovi
Oprštěná Ivana
Paní logopedku Garlíkovou mohu vřele doporučit. Po předchozí špatné zkušenosti jsem si sháněla doporučení od známých, protože jsem potřebovala s vadou řeči syna pomoci už rychle - nastupoval do první třídy a předchozí kurzy neměly velký úspěch. Na paní logopedku jsem dostala doporučení z několika nezávislých zdrojů a já toto doporučení mohu pouze potvrdit. Paní logopedka měla k synovi velice pěkný a přátelský, přesto důsledný přístup. Syn se na hodiny vždy velice těšil. Dokázala ho zaujmout a pochválit i za dílčí úspěchy. Ocenila jsem i rady, jak nejlépe pracovat se synem doma. Vadu řeči jsme odstranili během necelého půl roku. Paní logopedce tímto ještě jednou velice děkuji za vstřícný a profesionální přístup. Ivana Oprštěná
Alena
Já musím říct, že s paní logopedkou máme jen samé dobré zkušenosti. Dítě si umí získat a zaujmout. Velmi milý, příjemný a nenásilný přístup k dětem. Můj syn se na logopedii těší. K výuce zapůjčuje domů knížky, hry a to vše bez jakéhokoliv poplatku. Můžu jen doporučit.
miskur
Rozhodně nedoporučuji, dlouhé čekání, neprofesionální přístup
studentka
tuto paní ,,doktorku" nedoporučuji.. byla jsem u ní skrz logopdické vyšetření na vysokou školu.. 10 minut jsem jí tam předčítala text, sem tam pronesla, že je to dobrý.. a pak najednou, že se jí zdá, že místo Č říkám Ť !!! že je to teda velmi lehká kosmetická odchylka, ale že kdyby na to přišli na té vysoké škole, MĚLA BY PROBLÉMY! Do posudku mi to samozřejmě napsat musela.. 120 Kč v pytli s poznámkou : ať vám ta škola vyjde!!! musím podotknout, že pár dnů na to jsem neváhala a šla na toto vyšetření k logopedce jiné, ta mi řekla, že mluvím pěkně, dala mi papír, popřála mnoho úspěchů... hold někdo si chtěl namastit kapsu asi tím, že k němu začnu chodit na řeč nebo co..