Nenabízím zázračný elixír šťastného života, nenabízím zázraky. Nabízím Vám prostředí, ve kterém společně můžeme najít řešení Vašich potíží, odpovědět na zatím nezodpovězené otázky.
Individuální konzultace • 600 Kč
Návštěva (konzultace) u klienta doma • 850 Kč
Párová konzultace • 700 Kč +1 Více
Rodinná terapie • 800 Kč
Zobrazit ostatní profily psychologů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
700 Kč
Rodinná terapie
800 Kč
Marcela J.
Velmi milá, empatická, zároveň dokáže dobře trefit jádro problému. Nezalekne se ani opravdu nepříjemných témat narozdíl od některých kolegů. Určitě doporučuji!
Navíc ordinace je velmi příjemná, na první dobrou bezpečné místo a příjemné prostředí. Děkuji
Markéta Š.
Výborná specialistka, která vám dokáže pomoci s jakýmkoliv problémem a odpoví vám na všechny otázky. Její poradna je velice příjemným místem. Doporučuji.
Petra S.
Paní Ivana je velmi pozitivní člověk, kterému se můžete svěřit opravdu se vším. Otevřená komunikace na obou stranách mi pomohla najít nový způsob nahlížení na mé problémy, k jejichž řešení jsme se dostala jistými krůčky, na které mě navedla právě tato skvělá psycholožka.
Radka B.
Profesionál na svém místě, určitě doporučuji. Příjemná a pozitivní osobnost s individuálním přístupem
Hanka Mikovcová
Velmi prijemna lekarka. pozitivni pristup. obdivuji jeji umeni organizace casu. pro me priklad ,,renesancniho" cloveka
Odpovědi
2 odpovědí poskytnutých lékařem na otázky pacientů na ZnamyLekar.cz
Dobry den mohla bych se s vami o něčem poradit dekuji za odpověď
Samozřejmě
Dobrý den, omlouvám se za delší psaní, pokusím se psát stručně. Před rokem vyústily moje do té doby s nikým nesdílené psychické problémy ve zhroucení se, načež jsem vyhledala psycholožku. Nemám žádnou konkrétní diagnózu, prý to tak nedělá, ale tipuju lehčí deprese s občasnými úzkostnými stavy. Trápí mě to od dětství. Možná má vliv rozvod rodičů a vše kolem něj. Paní psycholožka mi tehdy řekla, že mám dvě možnosti. Prášky a nebo terapii, kde spolu najdeme příčiny. Vybrala jsem si druhou variantu. A teď co mě trápí. Pozoruji sice zlepšení, co se týče častějšího odpočinku, tak nějak jsem se naučila se sebou žít v tom smyslu, abych se nepřepínala a jsem sdílnější s okolím. Co se týče samotného problému, tak ale žádné větší zlepšení nepozoruju. Už mě docela unavuje, že se na terapii pokaždé maximálně otevřu, ale vlastně bez pokroku. Většinou spolu prostě o věcech mluvíme. Takové ty věci typu "představte si, že chováte svoji stránku, která se bojí" se mi doslova příčí a nedělají mi dobře. Chápu, že je to asi běh na dlouhou trať, ale nemohu si dovolit platit za sezení více než jednou/dvakrát měsíčně a začínám mít pocit, že je to všechno marné. Zajímal by mě názor někoho jiného. Své psycholožce věřím, je to úžasný člověk. Ale někdy si říkám, jestli je tohle správná cesta. Je vůbec reálné se někam posunout za tohohle "tempa"? Nebylo by jednodušší a efektivnější brát léky? Začínám mít zase obavy, že budu za chvíli hlavně příteli jen na obtíž...
Je výborné, že své psycholožce věříte a o věcech umíte mluvit. Mluvte i o tom, co se Vám příčí, co Vám nejde, o čem máte pochybnosti, čeho je na Vás moc. Je to mimochodem také známka důvěrného prostředí, kde se dá mluvit úplně o všem. I to do terapeutického procesu patří a většinou to přinese ovoce. Jistě najdete řešení.