Jirka T.
Je velmi pečlivá a pracuje kvalitně a zodpovědně podle potřeby, bez ohledu svůj čas. To potom samozřejmě narůstá čekací doba na ošetření, ale rozhodně se vyplatí počkat. Doporučuji.
Marketa
Velmi neochotna uz na telefonu,Nema zajem vzit nove klienty,i ty co si chteji celou castku platit sami bez pojisteni
micirma
po 2 letech snažení se sejít s paní doktorkou jsem to vzdala. Při objednání na 9 ráno 2 x po sobě jsem čekala 20 min. a ordinace byla stále zamčená. Bohužel si nemohu dovolit čekat - co kdyby náhodou..... . Chodila jsem tam dlouho, protože pani doktorka je pečlivá, ale když jsem byla na mateřské, mohla jsem si dovolit čekat někdy až 2 a 1/4 hodiny od objednacího času a když jsem se ohradila, pan sestrák mi řekl, že se tam housky nepečou, že nemůžou být hotový na čas....no a nyní jsem u jiného lékaře a zjistil mi, že paní doktorka nedodělala zoubek, protože se jí tam zlomilo nářadí....musel ven..
vladimirlevicky
Asi je odborně dobrá, ale:
- absolutně ignoruje čas pacientů. Objedná vás třeba na 8 jako prvního, nikdo tam není, pak přicházejí další pacienti, v 9 přijde sestra, tak v 10 (pokud vůbec) doktorka. A vůbec ji nenapadne se omluvit. A někdy nepřijde vůbec.
- vše, co dělá, strašně bolí. Odůvodňuje to tím, že musí vidět, jak pacient reaguje, aby pořádně vše poznala.
Tu bolest bych snad ještě přežil, ale tu nejistotu, zda v dohodnutou dobu přijde, a jistotu, že vždy budu čekat aspoň 2 a půl hodiny, už ne. I když asi zuby spravovala dobře, přestal jsem k ní chodit.
Franta
Je velmi pečlivá a pracuje kvalitně a zodpovědně podle potřeby bez ohledu na čas (svůj i pacientů). To potom narůstá čekací doba na ošetření, ale vyplatí se počkat. Doporučuji.
Jirka T.
Opravdu je fakt nejlepší a skutečně není co více dodat.
Paní doktorka je sice velmi hodná a přjemná, ale naprosto neschopná si zorganizovat čas, takže přijdete na řadu dvě hodiny po čase, na který jste byli objednání, naprosto běžný jev. A to klidně i dvě hodiny po skončení ordinační doby. Ono se není co divit, když jeden zub vrtá a šťourá se v něm třičtvrtě hodiny. A na spravení jednoho zubu, něž ho dokončí do finálního stavu si vás pozve i třikrát. Taky se mi zdá docela sadistická - pokaždé mi takovým tím zubařským šperhákem rozryla dásně kolem zubů do krve, i když s nimi problém nemám. Nový zubař mi po ní dával zuby do kupy dva měsíce, takže asi tak.
Je fakt nejlepší a není co více dodat.
Nejlepší
Zdenka Suchá
Plně souhlasím s pí.BC.Z.Havlíčkovou,která MUDR.I.Duškovou hodnotí jako nejlepší lékařku a dodávám- v celé Praze.Tento názor jsem slyšela i od jiných pacientů v čekárně.Chodíme k ní celá rodina a jsem přesvědčená,že jsme měli veliké štěstí, když nás mohla po přestěhování z centra Prahy vzít do své péče.Jenom díky jí mám ve svých 75létech-všechny zuby sice spravované,ale vlastní.
Upravit nebo spravovat profilZubaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
Zubaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze