Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolíSlužby a ceník služeb
Ostatní služby
Pooperační péče
Poúrazové vyšetření
Ultrazvuk
Ivana Báčová
Velice příjemný a ochotný přístup jak paní doktorky, tak i zdravotní.Ošetření bylo provedeno se vší péčí. Po zákroku, třetí den nohy bolestivé, ale dá se to vydržet.
HK
Paní doktorka byla vstřícná, vše vysvětlila. K dceři se chovala mile.
HK
Citlivé, věcné a důkladné vyšetření a snaha řešit potíže. Vstřícný přistup lékařky a sestry.
MO
Vždy jsem byl spokojen s léčbou i s přístupem paní doktorky.
Šárka
Tuto lekarku hodnotim velmi negativne. U nas byla urcena spatne diagnoza u miminka! Navic pristup arogatni a neempaticky.
MUDr. Ivana Dostálová
To je velmi vážná věc, co píšete, paní Šárko, můžete mi sdělit jméno Vašeho miminka? A blíže vysvětlit "špatnou diagnózu"? Děkuji
Sindlar
Paní doktorka příjemná a odborná i v pozdních hodinách navečer,i takto pozdě mně poslala na RTG do nemocnice a řekla mi ať po rentgenu přijdu,vše odborně vysvětlila,tak skvělý přístup jsem nečekal.
Katerina
Před rokem jsme přišli se synem, který měl vadný stereotyp chůze. Paní doktorka nám doporučila pouze doma protahovat achillovky. Na naši žádost nám dala doporučení na rehabilitaci, kde nám na sobě nezávisle dvě odbornice, naordinovali cvičení na kyčle, v achilovkách problém neviděli. Největší mínus paní doktorky ale vidím v arogantním přístupu a neochotě odpovídat na dotazy.