MUDr. Ivana Čierna-Peterová

Plicní lékař Více

Brandýs nad Labem 1 adresa

Odborný plicní lékař
Na Kopečku 199, Brandýs nad Labem

Zobrazit ostatní profily plicních lékařů v okolí

Umístění: Odborný plicní lékař Jiný

Dobry den,jsem pozitivni pacient na Covid 19.byl jsem objednan na plicni a obecne vyšetřeni,ja to zde pišu proto,aby si lide uvědomili,jake anděle mame mezi sestřičkami a lekaři,ja si važim sveho lekaře,protože je to pravě on,koho volame když je nam špatně a mužu vam zde směle řici,bude to pravě vaš doktor ktery o vas bude do posledni chvile bojovat až vam bude zvonit hrana,vzpomenme tedy v uctě na pisnicku sanitka a složme hold všemu ošetrujicimu personalu.

Paní doktorka je skvělá. Odborník na svém místě. Vřele doporučuji vydržet v čekárně a probít se přes nepříjemnou hradbu sester. Stále to časově vyjde lépe, než dojíždět na jiná vzdálená plicní pracoviště do Prahy. btw: Jednou se mi náhodou podařilo narazit na sestry v dobré náladě ;)

E

Jedna nepříjemná zkušenost. Byla jsem objednána na kabinku ve 12:30 hod. Ve 12.15 hod. jsem se u okénka nahlásila a čekala. Jaké bylo mé překvapení, když se poté sestříčky v ordinaci sešly a začaly obědvat při hlučené zábavě, která byla zřetelná i do čekárny - podotýkám, že v čekárně jsem byla pouze já a jedna další pacientka rovněž na kabinku. Když už bylo 13:15 hod., tak jsem to nevydržela, zaklepala na dveře jejich ordinace a připomněla se, že jsem byla objednána na 12:30 a nyní je 13.15 a nic se neděje. To jsem si asi ale dovolila příliš!!!! Odpovědí mi byl velký údiv jedné ze sester, že si vůbec dovoluji je takto upozornit. Všimly si mě ve 13:30 hod, kdy mě sestra vzala na milost a s hodinovým zpozděním mi vyšetření v kabince provedla. Tak nevím, baví mě ještě tato bohorovnost ze strany zdravotníků? A přečtou si vůbec někdy ony tato hodnocení?? Jinak s paní doktorkou spokojenost, ale ty sestry......

Skvělá paní doktorka,velmi milá,příjemná a důsledná. Ale sestry? opravdu zvláštní jednání. Když mi bylo hodně špatně-zápal plic,musela jsem počkat,až se vyšetří objednaní pacienti přede mnou.2hodiny.velmi náladové sestry.

Paní doktorka je velmi příjemná, jde s dobou, snaží se provozovat moderní ordinaci s moderními metodami.

Nicméně sestry a organizace kartotéky a objednaných pacientů jsou úděsné. Čerstvý zážitek z ordinace je včerejší - při objednání před 2 měsíci jsem do telefonu jasně uvedla, že se objednávám do kabinky, ne k paní doktorce. Přesto se stalo, že mě sestra objednala k lékařce. To se stává. Způsob, jakým sestry reagovaly, byl ovšem strašný. Zejména právě sestry brunetky, která vyšetření v kabince dělá.

Žádné: promiňte, stala se chyba, navrhujeme toto řešení. Ne! Nejdřív mi sestra vynadala, že vyšetření v kabince se dělá od 12.30 hod., takže když jsem byla objednaná na 9.30 hod., tak je to snad jasné. Skutečně nevedu v patrnosti, kdy se dělá vyšetření v kabince, navíc tam jdu 1x ročně.

Pak se tam sestry pohádaly, brunetka pak vztekle řekla, že si mám počkat, že mi vyšetření udělá. Nechala mě tam čekat hodinu, pak na můj dotaz, kdy přijdu na řadu mi sdělila, že za další hodinu, až tam bude zvládnutý nápor pacientů. Bylo naprosto jasné, že je to pomsta za to, že udělaly chybu. Tak dlouho jsem tam ovšem čekat nemohla, takže jsem se objednala (na únor) a odešla.

velmi dobrá lékařka

Paní doktorka moc milá,velmi laskavá a chápavá k pacientům, velmi doporučuji a kdo potřebuje pomoct at neváhá.

nejlepsi

je bezvadná prijemná a hodná a má i solární jeskyni ve sklepě.

Je to Paní doktorka s velkým "P",milá,vstřícná,obětavá.Opravdu jí na pacientech záleží.Jako plicní lékař je opravdu specialista.