MUDr. Ivana Čechová

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí
FN Olomouc
I. P. Pavlova 17, Olomouc

Zobrazit ostatní profily ortopedů v okolí

Prasklá plastika po jedné už operaci a pošle mě na rehabilitaci.Ještě mi doporučí změnu pracovního místa, místo toho,aby to znovu spravili a udělali něco proto.

Odbornice na svém místě s velice citlivým, ochotným a lidským přístupem. Paní doktorka mě léčí s kolenem a jsem s léčbou velice spokojená. První lékař mě ihned seznámil s tím, že budu muset jít na operaci a paní doktorka mě s jasnými výsledky léčí bez operativní invazivní volby. Velice si toho cením a moc jí za to děkuji! Kéž by bylo takových doktorů více.

Pani doktorka pomohla mému příteli a mamce, má velice lidský přístup, je velmi obětavá. Vřele doporučuji

Číslo ověřené

Paní doktorka Čechová je nejlepší lékař se kterým jsem měl tu čest. Vzali mě záda, a to dost razantním způsobem, že jsem nemohl chodit a lezl jsem po čtyrech. Přijali mě na pohotovosti v Nemocnici Most, kde jsem strávil následujících 11 dní na kapačkách. Po sérii vyšetření, které tam proběhly, mi nakonec diagnostikoval místní neurolog housera - lumbago gravis. Když jsem nemohl pokračovat v kapačkách (kvůli zachování životních funkcí), řekli mi, že mě vyšetří na CT ale musím počkat min. 14 dní. Odešel jsem proto z nemocnice o berlích pryč a podepsal revers. Paní doktorka Čechová mě přijala po 4 dnech v nemocnici Na Homolce. Během 10 minut jsem byl na CT a ona po 5 minutách věděla, že mám výhřez plotýnky. Její přístup byl naprosto neuvěřitelný a profesionální. Byla velmi ochotná, milá a vše mi pečlivě vysvětlila. Díky ní se zinicializovaly nápravné kroky k uzdravení. Mohu pouze doporučovat. Mockrát děkuji paní doktorce.