Provoz veterinární ordinace BENIVET v Týništi nad Orlicí a výjezdové veterinární služby pro Hradec Králové a okolí.
Samozřejmostí je pro mě individuální, odpovědný a citlivý přístup ke každému pacientovi. Zabývám se prevencí, diagnostikou a terapií onemocnění malých zvířat. Věnuji se také behaviorální terapii (poruchy chování) psů, koček a koní.
Úspěšně jsem absolvovala Fakultu veterinárního lékařství Veterinární a farmaceutické univerzity Brno. Již během studia jsem se jako praktikantka podílela na provozu klinik pro malá zvířata, nejprve v Pardubicích, poté v Hradci Králové, kde jsem měla možnost získat řadu cenných praktických zkušeností. V letech 2011 - 2012 jsem pracovala jako veterinární lékařka na klinice pro malá zvířata s non-stop provozem NEOvet v Čáslavi. Od roku 2013 jsem se začala věnovat praxi soukromého veterinárního lékaře a současně jako externista pracuji na referenčním veterinárním pracovišti v Hradci Králové. Pravidelně se účastním odborných seminářů, kurzů a workshopů, jsem držitelkou certifikátu o celoživotním vzdělávání, vydaného KVL ČR.
Práce veterinární lékařky je pro mě zároveň posláním a koníčkem. Prioritou je pro mě vysoký standard poskytované péče a zároveň citlivý a zodpovědný přístup k pacientům i jejich majitelům.
Pro více informací navštivte mé internetové stránky www.vetservishk.webnode.cz nebo facebookové stránky https://www.facebook.com/BenivetMVDrIvanaBendova
Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí
Zobrazit ostatní profily veterinářů v okolí2 názor pacienta
Recenze pacientů jsou pro nás důležité. Specialisté nemají možnost zaplatit za odstranění nebo změnu recenze pacienta.
Další informace.
Z
ZB
Číslo ověřené
Paní doktorka je vstřícná, má pozitivní přístup k pacientům, je možno u ní nacvičit po dobrém klidné chování psa v ordinaci, je trpělivá a klidná. Po stránce medicínské naší fence vždy pomohla, je velmi pečlivá a všímavá. Mně vždy vše dostatečně vysvětlila.
R
R.F.
Číslo ověřené
Paní doktorka se pejskovi pečlivě věnovala, udělala potřebná vyšetření a v závěru vyslechla i názor majitele. Oceňuji i velmi hezké chování k našemu kamarádovi.