Markova 3, Praha
Hledejte v názorech
Martin Rybacek
Potřeboval jsem pomoc, protože můj lékař měl dovolenou. Vzala mě, ošetřila. Byla věcná a profesionální.
Tereza
Chodím k jejímu kolegovi, kterého v onen den zastupovala neboť můj doktor měl týden dovolenou. Šla jsem tam z důvodu, že jsem již více jak den zvracela a měla jsem teplotu. Nikdo v čekárně nebyl i přesto byla paní doktorka velice nepříjemná, změřila mi teplotu aby zjistila, že ždánou nemám ačkoliv jsem se 10 minut před tím měřila a měla jsem skoro 39 (svůj teploměr mám osvědčený; přiložení teploměru na pacientovo čelo nepovažuji za efekivní obzvláště pokud člověk přijde z -10 stupňů). Dále mi paní doktorka sdělila, že můj doktor má dovolenou a evidentně mi naznačila, že mám přijít se svými problémy za týden až pan doktor bude ordinovat. K paní doktorce chodilo více členů rodiny, kteří již dvíře raději odešli k jinému lékaři. Už vím proč.
OH
Paní doktorka Benáková je skvělá! Pečlivá, pozorná, má přehled, jsem u ní v těch nejlepších rukou.
jsem spokojen
Moje zkušenosti s paní doktorkou také nejsou nejlepší. Patřím k mladší generaci a pacientkou paní doktorky jsem byla během studia na VŠ a několik let poté. Paní doktorka sice na mne působila mile, ale aktivní přístum mi u ní vždy chyběl. Po přestěhování do jiné části Prahy jsem změnila i lékaře a následně pak zjistila, že lékař není jen předpisovatelem léků na nemoce, ale poradí i s malými potížemi a pravidelně zve na preventivní prohlídky a provádí vyšetření třeba vzhledem k dědičným nemocem v rodině. Za sebe doporučuji lékaře změnit!
Vazeni kritici, ziju v zahranici, proto chybi hacky a carky...
Ja znam pani doktorku ze studii,
vzdycky byla pecliva, ochotna pomoci, nikdy nenechala cloveka ve stychu.,
Neverim pomluvam, myslim si, ze to je nekdo z konkurence.
Kdyby nebyla tak dobra, nebyla by cekarna plna pacientu.
Pani doktorka Benakova neni zavisla na financich, vzdycky si penize vydelala
i behem studii. Prace se nikdy nebala a pracovala ciste.
Pritom dokazala jako jedna z mala vystudovat s cervenym diplomem, coz bylo pro studium v medicine vzacne.
Takze, je na case, aby se anonimni pomluvaci podivali na sebe a sebekriticky
situaci ohodnotili.
Kdovi co za temi pomluvami stoji a nebo kdo ...stoji.
Ja osobne preji pani doktorce Benakove a cele jeji rodine vsecko nejlepsi a nadale ZDRAVI a hodne üspechü v praci.
velmi špatná diagnostička, pacianta nechá na neschopnce zbytenčně dlouhou dobu, a třeba klidně i na jeho přání, nejlepší je, když k ní pacienty přijde, už ví co mu je a jen si řekne o napsání léku...to se potom platí poplatek 30 Kč...a není nad dobrou, vonící kávu v ordinace, kde "chcípá" pacient domnívající se, že se dočká dobrého ošetření...vřele nedoporučuji!!!!
Jsme s manželkou u paní doktorky Benákové zaregistrování již 7 let a jsme ní velmi spokojeni. Milá, ochotná, vždy dobře určila diagnózu, pomohla nám. Velmi lidský přístup. Určitě doporučuji.
V podstatě mohu dodat jen to samé. Káva je přednější a kdyby káva... jednou jsem na stole viděla i flašku.
Je výborná na neschopenky, to ano - tiskárna na neschopenky.
Odborná péče ale veškerá žádná. Bylo mi špatně a na vyšetření mě neposlala.
Upravit nebo spravovat profil- Praktičtí lékaři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Praze
- Praktičtí lékaři s Oborová zdravotní pojišťovna v Praze
- Praktičtí lékaři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Praze