Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR + 1 Více
Zobrazit ostatní profily pediatrů v okolíCeník
Petra H.
Mám u paní doktorky obě děti a jsem s ní maximálně spokojená. Vždy poradi, třeba i po telefonu. Zajímá se a nikdy nic nezanedbala. I přes velký nápor v ordinaci příjemná a důsledná. Jsem ráda že jsem ji zvolila!
Šmardová Tereza
Chodíme k paní doktorce 5 let a jsme maximálně spokojený! Paní doktorka i sestřička vždycky poradí, ať po telefonu tak osobně. Jsou milý, lidský a děti k nim chodí rádi! Faktem je, že tam je hodně lidí a obdivuji je, jak ten psychickéj nápor zvládají a ještě jsou příjemný! Máme je s dětma rádi, je to jediný místo kde má syn "doktory" rád
Kateřina Adams
Paní doktorku znám od dětstvía nyní k ní chodí i moje děti. Paní doktorka je velmi lidská a jako pediatr opravdu odborník na slovo vzatý. Mohu vřele doporučit.
Pacientka
Paní doktorka je skvělá diagnostička. Vždy jsme k ní chodili rádi, ale její chování k pacientům i dětem se za poslední dobu velmi zhoršilo. Je velmi příkrá a nepříjemná, je vidět, že ji pacienti obtěžují, v telefonu ani nepozdraví. Sestra je také velmi nepříjemná, Stále platí, že paní doktorka je zkušená, takže ji beru a jako odbornici, ale návštěvy eliminuji na minimum. V dnešní době mi takový přístup k pacientům přijde nepřípustný. Jako nového doktora bych ji rozhodně nedoporučila.
Šárka 2000
K paní doktorce jsem chodila už já jako malé miminko(před 20lety), můj bratr (do teď) a teď jsem k paní doktorce přihlásila i svoji dceru. Po propuštění z porodnice si nás paní doktorka objednala na dobu kdy už je ordinace zavřená. S malou mi pomáhá, ptá se ... prostě skvělá jak říkám známe se už 20 let a nemenila bych. (A to musíme 20km dojíždět)
Hana Stráská
Paní doktorku vřele doporučuji!Mám 5dětí a starší děti chodí k pediatričce jinam,prcka jsem nahlásila k ní aby to bylo blízko domova a nelituji!Mám srovnání a musím říci,že přístup,postup už jsen v samotné poradně(prcek má 3měsíce)je k nezaplacení.To jak se synem pracuje,ptá se na věci na které se chcete zeptat,jen Vás momentálně nenapadnou,ochota,do ničeho nenutí,vždy a na všem jsem se s ní domluvila.Za nás i 10 hvězdiček ;)
Iva
S paní doktorkou a její sestrou jsem maximálně spokojena. Sestra kdykoli poradí i po telefonu a paní doktorka vezme malého (kojenec) i přednostně když je plná čekárna kašlajících dětí. Paní doktorka ve všem poradí, je velmi milá a s dětmi to umí, když malej dostal injekci, ani to nevnímal jak ho doktorka rozptylovala :-) Prostě je to skvělý pediatr!!!!
...
Byla jsem za celou dobu péče velice spokojená. Dobrá diagnostička, osobní, vstřícný přístup, mohu jen doporučit !
Markéta
Nejlepší doktorka, co znám. Velmi pečlivý přístup,atb se nesnaží "nacpat" za každou cenu, je rozumná i s posunutím očkování na později...super přístup k dětským pacientům. Syn i já ji máme moc rádi.
TerezaLacova
Velice kvalitní pediatrička. Díky ní jsem klidná ve všech směrech, vylečila nám strženého piňdu od předešlé doktorky a momentálně lečíme zanedbaného masivního stafylokoka. Paní doktorka je velice pečlivá, před očkováním si udělá stěry zda je dítě 100% zdravé, což velice oceňuji. Dá prostor k dotazům. Komunikuje jako člověk, protože lékařské termíny jsou mnohým maminkám opravdovou neznámou ( to i v určitých případech se týká mě samotné =) ) Hodně lidí s tím souhlasím ale každý chce kvalitního lékaře a kor když se jedná o dítě, takže je to zcela pochopitelné. Opravdu paní doktorce důvěřuji a moc jí děkuji za její přístup. S pozdravem T. Lacová
Upravit nebo spravovat profilPediatři s Vojenská zdravotní pojišťovna ČR v Brně
Pediatři s Zdravotní pojišťovna ministerstva vnitra ČR v Brně